Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP LJESTVICA

Čilić ušao u Top 10, Nadal pao na četvrto mjesto

Marin Čilić
AFP
01.02.2010.
u 08:23

Danas je stigla potvrda najavljivanoga. Hrvatska ponovno ima tenisača u svjetskom Top 10! Marin Čilić je plasmanom u polufinale prvog Grand Slam turnira sezone skočio za četiri mjesta i trenutačno drži desetu poziciju svjetske ljestvice.

Sa sto bodova više od Fernanda Gonzaleza (2970-2870) i omjerom pobjeda i poraza 10-1 Marin Čilić nastavlja 2010. godinu. Odličan početak sezone u Indiji i Australiji, Marin će pokušati nastaviti u Zagrebu. Do devetog mjesta i preskakanja Francuza Tsonge nedostaje mu 265 bodova.

Roger Federer je slavljem u Melbourneu učvrstio vodeću poziciju, a neće se rastužiti kada vidi da je Rafael Nadal pao s drugog na četvrto mjesto. Drugi tenisač svijeta je Novak Đoković, dok je treći Andy Murray, uz Rogerovu prednost od 3000+ bodova.

Španjolski loš tjedan zaključio je Fernando Verdasco, koji je na račun Tsonge i Čilića pao za tri pozicije i sada je 12. igrač svijeta.

Najveći skok od hrvatskih tenisača ostvario je Ivo Karlović, koji je popravio plasman za šest mjesta i ovaj tjedan drži 33. poziciju. Ivan Ljubičić je ostao 24. na svijetu.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
13:09 01.02.2010.

Kad je Đoković pao na četvrto mesto VL je to objavio prvi od svih svetskih medija, međutim kada je skočio na drugo mesto Vl objavljuje poslednji ili ga predstavljaju i dalje na trećem mestu, toliko jada, bede i zavisti .........

OB
-obrisani-
14:42 01.02.2010.

Pa gde ste Hrvatski misevi..........nce vam ovaj vas mucenik skoro biti ni 7 a kamoli 5 ,drugi ili prvi! Vasa zloba je do neba,ali ako ako ,imate na CEMU I ZAVIDETI ...nole No DVA u svetu..bravo majstore,polako i 2011 ce biti NO 1! Ovakva vest se ne objavljuje usputno seljaci nego pod glavnim ili ravnopravnim naslovom! @acide.....potpisujem ti izjavu !

NE
ned
23:46 01.02.2010.

Ljudi pricaju o Cilicu a ne o Djokovicu. Nole se nije bas proslavio u Australiji (nezna ni on vise sta zeli). Bice broj jedan kada se Federer prestane igrati !!!!!!!. Cilic ce u sljedece dvje godine osvojiti grand slam !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije