Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanska promjena

Cibona se zahvalila i trećem Amerikancu

Cedevita - Cibona
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.12.2017.
u 14:22

Nakon Halla i Younga, Toranj je napustio i krilni igrač Cleveland Melvin jer mu se, između ostalog, nije sviđalo što povremeno mora igrati lažnu peticu

Nakon vrlo vrijedne gostujuće pobjede u Ljubljani nad Olimpijom (80:72), tekuću sezonu košarkaši Cibone nastavit će bez iti jednog Amerikanca jer je "posljednji Mohikanac" Cleveland Hubert Melvin III upravo napustio Toranj i otputovao za Izrael. Nakon Halla i Younga, treći je to Amerikanac koji je ove sezone napustio sastav hrvatskog doprvaka, a krilo Cleveland Melvin (26 godina, 203 cm) karijeru će nastaviti u izraelskom prvoligašu Hapoelu Gilboa Galilu.

Premda je u regionalnoj ABA ligi imao prosjek od 10.7 koševa i 5.5 skokova, a u HT Premier ligi 13.4 koša i 5.9 skokova, Cibona je pustila ovog igrača koji je u posljednje vrijeme izražavao nezadovoljstvo što mora igrati i lažnu peticu umjesto da igra na četvorci ili čak trojci. Po riječima direktora kluba Domagoja Čavlovića, klub i igrač sporazumno su se razišli, a Cibona je pred potpisivanjem novog stranog pojačanja (ovaj put nije Amerikanac) koji bi u Draženov dom trebao aterirati nakon Nove godine.

Riječ je o igraču koji može igrati peticu i četvorku i koji će biti zamjena za glavnog igrača sastava Luku Žorića, ali i koji će moći s njim igrati zajedno.

Tako će, za razliku od najvećeg rivala Cedevite koja ih ima četiri, Cibona nadalje igrati bez ijednog Amerikanca.

Komentara 2

Avatar links
links
19:52 24.12.2017.

Dali ce netko odgovarati za ovu smijesnu, diletantsku politiku koju vode banditicevi poslusnici u Ciboni

AP
apoxiomen007
14:48 24.12.2017.

Cipela svim strancima, minutaza po cijenu losijih rezultata domacim deckima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije