Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Hrvatske

Zadar i Split uvjerljivi, slavio je i Šibenik

Zadar - Crvena zvezda
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
22.12.2017.
u 21:20

Zadar i Šibenik su na vrhu ljestvice s omjerom pobjeda i poraza 9-1.

U susretima 11. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše igranima u petak nove su pobjede ostvarili Zadar, Šibenik i Split. Zadar je kao gost u Osijeku nadigrao VROS sa 88-72, Šibenik je na svom terenu bio bolji od Alkara sa 79-73, dok je Split pobijedio Škrljevo sa 97-75.

Joshua Bostic sa 21 i Kristijan Krajina sa 18 koševa predvodili su Zadar do nove pobjede, dok su Jimmie Lee Taylor i Bruno Markulin ubacili po 13 poena za VROS.

Kod Šibenčana je protiv Alkara najbolji bio Filip Bundović sa 18 ubačaja, dok je Dajuan Graf sa 21 pogotkom predvodio sinjski sastav.

Zadar - Crvena zvezda
1/10

U uvjerljivoj pobjedi Splita istaknuli su se Mateo Kedžo i Michaelyn Scott sa po 21 košem, dok su Siniša Štemberger i Davor Konjević sa po 22 poena bili najbolji u momčadi Škrljeva.

Zadar i Šibenik su sada na vrhu ljestvice s omjerom pobjeda i poraza 9-1, treća je Cedevita sa 8-1. Slijedi Škrljevo sa 7-4, Split i Cibona su na omjeru 6-4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije