Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Cibalia s tri gola ispratila Inter za prvu pobjedu od prosinca

Cibalia Inter
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
06.04.2018.
u 20:12

Strijelci za šestu ovosezonsku pobjedu Cibalije bili su Marko Dabro u 45. minuti za 1:0, Josip Barišić u 73. minuti za 2:0, te Ivan Miličević u 92. minuti za konačnih 3:0.

U prvoj utakmici 28. kola Prve HNL Cibalia je pred svojim navijačima pobijedila zaprešićki Inter sa 3:0 (1:0), što je prva pobjeda Vinkovčana još od početka prosinca prošle godine, kad su slavili na gostovanju kod Lokomotive.

Strijelci za šestu ovosezonsku pobjedu Cibalije bili su Marko Dabro u 45. minuti za 1:0, Josip Barišić u 73. minuti za 2:0, te Ivan Miličević u 92. minuti za konačnih 3:0.

Vinkovčani su već u 2. minuti mogli do vodećeg pogotka, ali je Ivan Galić promašio kazneni udarac. Inter je u cijeloj utakmici imao samo tri udarca na gol, od čega jedan u okvir vrata.

Cibalia je ovom pobjedom došla do 24 boda i izjednačila se s osmoplasiranom Istrom 1961, ali Puljani imaju utakmicu manje koju će odigrati u nedjelju. kad na svom stadionu dočekuju vodeći Dinamo. Inter je na petom mjestu sa 35 bodova. Vodeći Dinamo imao 60 bodova, osam više od Hajduka i devet više od Rijeke. Četvrti Osijek zaostaje za 14 bodova.

Utakmicu na stadionu HNK Cibalia pratilo je oko 400 gledatelja, a sudio je Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
manga48
09:14 07.04.2018.

Ovaj jučerašnji sastav Cibalije bio je na tragu dobre prvoligaške momčadi igrom i borbenošću. Novi trener Rupnik malim promjenama je već nagovijestio velike promjene u načinu igre tijekom cijele utakmice. Gledljiv nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije