Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Chelsea pobijedio Liverpool, Duje Ćaleta-Car zabio za Salzburg

Chelsea - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
06.05.2018.
u 19:52

Nogometaši Red Bulla iz Salzburga po peti su put u nizu osvojili naslov prvaka Austrije

U derbiju 37. kola engleske lige Chelsea je u nedjelju na Stamford Bridgeu svladao Liverpool s 1-0, te je ostao u igri za Ligu prvaka.

Pobjednički gol postigao je Olivier Giroud u 32. minuti, a hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za "Redse".

Chelsea - Liverpool
1/5

Liverpool je ostao na trećem mjestu sa 72 boda, četvrti je Tottenham sa 71, a petoplasirani Chelsea ima 69 bodova, ali "Redsi" imaju utakmicu više od Tottenhama i Chelseaja. Do kraja prvenstva Chelsea dočekuje Huddersfield, te ide u goste Newcastleu, Liverpool na Anfieldu igra protiv Brighton & Hove Albiona, a Tottenham dočekuje Newcastle i Leicester.

Arsenal je uvjerljivo svladao Burnley s 5-0, a dvostruki strijelac bio je Aubameyang (14, 75). Po jedan gol dodali su Lacazette (45+3), Kolašinac (54) i Iwobi (64).

Nogometaši Huddersfielda su u gostima kod novog prvaka Manchester Cityja odigrali 0-0, te su tri boda iznad zone ispadanja. Igrače Huddersfielda još uvijek čeka težak posao kako bi osigurali opstanak, jer u posljednja dva prvenstvena susreta gostuju kod Chelseaja i dočekuju Arsenal.

Nogometaši Atletico Madrida izgubili su od Espanyola sa 0-2 u 36. kolu španjolskog prvenstva, a strijelci za goste bili su Melendo (53) i Leo Baptistão (77).

Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za Atletico, pruživši solidnu partiju.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 36. kola Alaves je pobijedio s uvjerljivih 3-0 (1-0) na gostovanju kod posljednjeplasirane Malage. Strijelci za Alaves bili su Garcia (3), Demirović (68) i Ibai (70).

Nogometaši Red Bulla iz Salzburga po peti su put u nizu osvojili naslov prvaka Austrije nakon što su u susretu 33. kola na svom terenu svladali Sturm iz Graza sa 4-1 (1-1), a strijelac drugog pogotka za momčad iz Salzburga bio je hrvatski branič Duje Ćaleta-Car

Ćaleta-Car je doveo svoju momčad u vodstvo od 2-1 u 54. minuti, a igrao je do 66.

Tri kola prije kraja prvenstva Salzburg ima 77 bodova, nedostižnih 14 više od drugog Sturma, a čak 19 više od trećeg Rapida iz Beča.

Za Salzburg ovo je ukupno 12. naslov prvaka Austrije.

Komentara 1

Avatar southman
southman
20:17 06.05.2018.

Pa dobro stvarno zašto je Klopp doveo Van Dyka ?? Možda da čuva Kantea kad igraju protiv Chelsea ?? Samo je bilo pitanje trenutka kada će Lovren zakasnit na jednu visoku loptu i gotova priča !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije