Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA DAILY MAILU

Chelsea nudi 30 milijuna funti za Modrića

Luka Modrić
Reuters
16.05.2010.
u 12:45

Fernando Torres i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić na vrhu su popisa željenih Chelseajevih želja u nadolazećem prijelaznom roku, prema informacijama kojima barata Daily Mail.

Engleski dnevnik navodi da će Tottenhamov predsjednik Daniel Levy predstojećeg ljeta biti na velikim mukama budući će Modrića željeti dovesti i Manchester United i Chelsea.

Dosad se spominjalo da je Chelsea za Modrića spreman ponuditi do 20 milijuna funti, ali sada se vrti čak i brojka od 30 milijuna.

Ostaje tako upitno hoće li Spursi, koji su ranijih godina prodavali svoje zvijezde poput Michaela Carricka, Dimitra Berbatova (Manchester Unitedu), te Robbiea Keanea (Liverpoolu, kasnije se vratio u Tottenham), uspjeti odoljeti novoj bogatoj ponudi i tako ozbiljno nauditi vlastitim ambicijama sljedeće sezone kako u Premiershipu, tako i u Ligi prvaka.

Daily Mail spominje da je za Torresa klub sa Stamford Bridgea spreman izdvojiti oko 50 milijuna funti, te da bi takva ponuda, ukoliko do nje dođe, trebala biti i prihvaćena budući se dug “redsa” procjenjuje između 280 i 351 milijun funti.

Ključne riječi

Komentara 4

OR
ordoABchao
16:30 16.05.2010.

modrić je to zaslužio svojim radom

EU
EUPatriot
06:37 17.05.2010.

Chelsea nudi 30 milijuna funti za Modrića jer to je igrač koji zna igrati a uzto cijeli junij i julij 2010 če uz TV preštudirati sve najbolje igrače svijeta na World Cupu..

VA
Valderama
09:20 17.05.2010.

Jani, mnogi \"najbolji\" igraci svijeta néce biti na SP-u. Nece biti Ronaldo, Ronaldinho, upitan je Iniesta, Torres...Ali ti nemas veze o nogometu pa samo brbljas i provociras. Kako to moze bit da jedan igrac koji ce pratit SP pred TV-om vrijedi vise nego \"tvoja\" cijela repka? Zar to nije zalosno? Nije. Zalosno je samo tvoje ponasanje...Da si hrabar nebi provocirao na ovim portalima nego bi pametovao po birtijama u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije