Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA DAILY MAILU
Povratak na članak

Chelsea nudi 30 milijuna funti za Modrića

Fernando Torres i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić na vrhu su popisa željenih Chelseajevih želja u nadolazećem prijelaznom roku, prema informacijama kojima barata Daily Mail.

Komentari 4

OR
ordoABchao
16:30 16.05.2010.

modrić je to zaslužio svojim radom

VL
EU
EUPatriot
06:37 17.05.2010.

Chelsea nudi 30 milijuna funti za Modrića jer to je igrač koji zna igrati a uzto cijeli junij i julij 2010 če uz TV preštudirati sve najbolje igrače svijeta na World Cupu..

VL
VA
Valderama
09:20 17.05.2010.

Jani, mnogi \"najbolji\" igraci svijeta néce biti na SP-u. Nece biti Ronaldo, Ronaldinho, upitan je Iniesta, Torres...Ali ti nemas veze o nogometu pa samo brbljas i provociras. Kako to moze bit da jedan igrac koji ce pratit SP pred TV-om vrijedi vise nego \"tvoja\" cijela repka? Zar to nije zalosno? Nije. Zalosno je samo tvoje ponasanje...Da si hrabar nebi provocirao na ovim portalima nego bi pametovao po birtijama u HR.

VL
EU
EUPatriot
10:02 17.05.2010.

17.05.2010. u 09:20h Valderama je napisao/la: Da si hrabar nebi provocirao na ovim portalima nego bi pametovao po birtijama u HR. Nemam te hrabrosti da završim svoj život u nekoj zapadno balkanskoj birtiji..I treba šalu shvačati u težkim trenucima domoljubno nogometne tuge..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.