Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5:1 NA WEMBLEYJU

Chelsea \'\'izmasakrirao\'\' Tottenham i plasirao se u finale FA kupa

Chelsea Tottenham (1)
Reuters
15.04.2012.
u 21:06

Luka Modrić najgore je ocijenjen igrač Spursa, a Chelseaju je priznat pogodak kojeg nije bilo!

Ništa od Hrvata u finalu FA kupa! No, Nikica Jelavić u porazu Evertona od Liverpoola barem si je priskrbio Oscara za izvedbu dok je Tottenhamovu Luki Modriću za učinak u polufinalu protiv Chelseaja pripalo nešto poput nogometne Zlatne maline.

U 1:5 ''masakru'' na Wembleyju, u sasvim solidnoj konkurenciji, pošlo mu je za rukom da bude proglašen najgorim igračem svoje momčadi. Goal. com dodijelio mu je očajnu četvorku i titulu ''neuspjeha dana''.

- Neučinkovit većinu utakmice iako je imao nekoliko dobrih dodavanja s Baleom. U posljednjih 15 minuta pustio je da mu glava klone - stoji u objašnjenju.

No, nije naš veznjak jedini krivac, a priča utakmice pogodak je Juana Mate kojeg nije bilo! Španjolac se u 50. minuti sudačkom pogreškom upisao u strijelce te, nakon Drogbinog prvijenca s kraja prvog dijela, podebljao vodstvo na 2:0. Snimke jasno pokazuju kako je vratar Cudicini u suradnji s Assou-Ekottom na gol-crti zaustavio loptu, no arbitar Mike Dean uvažio je Matino slavlje i pokazao prema centru. Na liniji je u spornom trenutku ležao i kapetan bluesa John Terry.

- Evo, da budem iskren, mislim da nije prešla crtu - rekao je Terry, ali sat vremena prekasno.

Doduše, nije Spurse fantomski pogodak trenutno poremetio, zabio je Bale, no tada su se na Cudiciniju ''izredali'' Ramires (77'), Lampard (81') i u sudačkoj nadoknadi Maloudate još jednom potvrdili krajnju indisponiranost Redknappovih izabranika.

– Sudac je vjerojatno odlučio napamet, nije to namjerno napravio. Kod 2:1 još smo bili u igri, no poslije su iskažnjavali naše greške - rekao je Harry kojemu sada preostaje borba za očuvanje četvrtog mjesta u prvenstvu.

Inače, igrači su nosili crne florove u znak sjećanja na preminulog Piermaria Morosinija, a u spomen na Hillsborough održana je minuta šutnje koju neki navijači nisu ispoštovali pa su se na Stamford Bridgeu zacrvenjeli:

– Razočarani smo što je ta manjina osramotila klub i ispričavamo se svima koji su bili pogođeni tom tragedijom prije 23 godine - poručili su iz kluba.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
21:35 15.04.2012.

i zaboravih, ahahaa, koji ste vi jadnici. ovaj video neko snimo televiziju, i to onu staru, ahahaa, kako vas nije sramota, jadu i bijedo ovo stavljat. zamislite neke engleske novine da ovo rade,

SA
santos008
21:41 15.04.2012.

Ovdje nema nista staro ni slike niti snimak ,jedino si ti star.

DU
Deleted user
21:30 15.04.2012.

ahahaaa, luka ne moze igrati ni za gosk iz dubrovnika. danas je bio NAJ LOSIJI na terenu, ustvari u drugom poluvremenu NIJE dirnuo loptu od 65-te minute do 78-me. u 90 minuta pet puta je samo dodao loptu, od togaa tri puta pogresno. evo sad kazu poslije ove utakmice danas na wembleyu abramovic ga dovodi u chelsea za 300000000000000000000000000000000000 funti, ahahaaaaa. jad i bijeda. kakva drzava takvi i igraci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije