Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIMPIJSKE IGRE

Čestitke braći Sinković uputili Zoran Milanović i Gordan Jandroković

Oklaj: Milanović i Medved na obilježavanju Dana općine Promina
Dusko Jaramaz/PIXSELL
29.07.2021.
u 19:11

Zahvaljujući vama i vašem neumornom sportskom trudu i radu, hrvatska zastava opet se vije na najvišem olimpijskom postolju", stoji u čestitki predsjednika Milanovića

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitali su sjajnoj braći Valentu i Martinu Sinkoviću, koji su u četvrtak osvojili zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Bravo, dva puta bravo za braću Valentina i Martina Sinkovića! Čestitam vam na zlatnoj olimpijskoj medalji, još jednoj u nizu u vašoj sjajnoj veslačkoj karijeri! Zahvaljujući vama i vašem neumornom sportskom trudu i radu, hrvatska zastava opet se vije na najvišem olimpijskom postolju", stoji u čestitki predsjednika Milanovića koja je objavljena na njegovom Facebook profilu.

"Poštovani i dragi Martine i Valente, s velikim veseljem sam pratio Vaše osvajanje zlatnog odličja u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama u Tokiju, te Vam uime Hrvatskoga sabora i svoje osobno, od srca čestitam na tom izvanrednom postignuću. Nakon nizanja nebrojenih medalja sa svjetskih i europskih prvenstava, drugim olimpijskim zlatom dali ste novi sjaj kruni svojih sportskih karijera i ponovno nas učinili vrlo ponosnima. Time ste potvrdili da veslanje ostaje jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova na olimpijskim igrama, a Vi jedni od najuspješnijih hrvatskih sportaša u povijesti", navodi se u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora.

>> Pogledajte: Zlatnu i brončanu medalju naši Matea i Toni proslavili su uz šampanjac i tortu!

Komentara 2

JO
Josip333
15:33 30.07.2021.

Bravo,predsjedniče Milanoviću,lijepo,je da si sportašima čestitao a mislim,da su svi zasluzili dobre nagrede.

CR
CrazyCehinjo
19:54 29.07.2021.

Od hvale se ne živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije