Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Červar: Možda je ovo ciljani napad na mene

15.04.2012., Arena, Zagreb - Final four SEHA liga, finalna utakmica, HC Vardar PRO - HC Metalurg Skopje. Lino Cervar. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
21.02.2015.
u 11:15

Svi koji me dobro poznaju znaju da nikada ne bih ušao u igralište i tako oštetio suparničku momčad – uvjerava Lino

Marijan Načevski, povjerenik rukometne SEHA lige, tražio je očitovanje Line Červara, trenera Metalurga. Naime, Lino je za vrijeme utakmice između Metalurga i Vojvodine nekoliko puta bio duboko u parketu. Sporna je bila situacija kada je četiri sekunde prije kraja Elezović postigao pogodak za Vojvodinu, ali je poništen jer je igra prije bila prekinuta.

– Naravno da ne bi bilo u redu da se to dogodilo s namjerom da se onemogući suparnika. To bi bilo onda nekorektno ponašanje. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam to namjerno napravio. Dvaput sam ušao u teren, prvo zbog pogrešno bačene kontre mog vratara, a drugi put zbog izgubljene lopte u napadu. To se dogodilo jer sam emotivan i temperamentan. I žao mi je što se dogodilo. No ima trenera koji isto to rade, ali s lošim namjerama. Uostalom, utakmica je prekinuta prije sporne posljednje akcije Novosađana. Nije nekakvo opravdanje, ali prostor između rezervne klupe i terena gotovo je nikakav – istaknuo je Červar.

Hrvatski trener se još pita:

– Zašto se ovaj slučaj pojavljuje 12 dana nakon utakmice, i to nakon snimke koja je napravljena mobitelom?

Delegat na utakmici bio je Siniša Rudić, proslavljeni hrvatski sudac.

– Malo sam iznenađen zbog traženja dodatnih izjava kada je sve bilo po pravilima. Zbog velike buke u dvorani suci nisu odmah čuli zvučni signal sa zapisničkog stola pa nisu odmah zaustavili igru.

>> Vojvođani pobjesnili na Linu Červara, pogledajte zbog čega

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:47 21.02.2015.

Vrati se Lino za izbornika molim te !!!!***

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije