Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'oduzeo' im pobjedu

Vojvođani pobjesnili na Linu Červara, pogledajte zbog čega

Červar
Foto: Youtube Screenshot
1/3
19.02.2015.
u 18:47

Delegati za zapisničkim stolom prekinuli su utakmicu te tražili sudački par da kazni Červara.

Utakmica rukometne SEHA lige između Metalurga i Vojvodine zbog nevjerojatnog događaja u posljednjim sekundama privukla je zanimanje javnosti. Lino Červar, bivši hrvatski izbornik i trener makedonske momčadi, neprestano je ulazio na igralište kako bi davao savjete svojim igračima, a možda i dekoncentrirao protivnike.

Četiri sekunde prije kraja, pri rezultatu 26:26, Uroš Elezović postigao je pogodak za novosadsku momčad, a delegati za zapisničkim stolom istodobno su prekinuli utakmicu te tražili sudački par da kazni Červara žutim kartonom zbog navedenog nesportskog ponašanja. Hrvatski suci Mrvica i Jurinović to su i učinili, a pritom su i poništili Elezovićev pogodak pa je Vojvodina ostala bez pobjede.

Vodstvo srbijanskog kluba ne može se pomiriti s takvim raspletom pa je najavilo da će iduću utakmicu u SEHA ligi igrati pred praznim tribinama, a protivnika će na parketu dočekati igrači iz podmlatka s porukom ''Mi smo na terenu, a neka vam Načevski i Mihajlovski igraju SEHA ligu''.

>>Červar o Goluži: Nije moje da govorim, neka drugi odlučuju o mogućoj smjeni

Komentara 9

Avatar esacesdavidis
esacesdavidis
19:23 19.02.2015.

lino kralj

LU
lukateli1
10:48 20.02.2015.

Ha, ha! Kak' se Srbi nerviraju kad nije po njihovom, nego je po propisima!

DU
Deleted user
19:47 19.02.2015.

A jesu ti rukometaši isto nesnalažljivi. Ja bi mu sa pola metra zabio loptu u nos, i pravio se da sam htio dodat dvom suigarću... Naravno da na neki način poštujem njegovo trenersko iskustvo, činjenica je da je uspio napravitiiti što je htio, i dao je sve za svoj klub. Rukomet je kao sport ionako sve izgubio.. možda bi nerješen susret trebali rješit treneri šaketanjem, pa da cirkus bude potpun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije