Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Celta Vigo slavila na gostovanju, pao Athletic Bilbao

La Liga Santander - Celta Vigo v Atletico Madrid
MIGUEL VIDAL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.12.2020.
u 23:21

Celta se trećom ovosezonskom pobjedom pridružila skupini od šest klubova koji imaju po 13 bodova, ali momčad iz Viga je jedina odigrala svih 12 utakmica i nalazi se na 14. mjestu

Momčad Celte Vigo slavila je sa 2-0 (0-0) na gostovanju kod Athletic Bilbaa u prvom dvoboju 12. kola španjolskog nogometnog prvenstva. 

Mallo je u 61. minuti bio strijelac vodećeg pogotka, a konačnih 2-0 postavio je Iago Aspas u 78. minuti.

Celta se trećom ovosezonskom pobjedom pridružila skupini od šest klubova koji imaju po 13 bodova, ali momčad iz Viga je jedina odigrala svih 12 utakmica i nalazi se na 14. mjestu, dok je Athletic s istim brojem bodova deveti.

Vodeći Real Sociedad ima 24 boda, jedan više od drugoplasiranog Atletico Madrida, ali i uz dvije utakmice više.

U subotu će biti odigrane još četiri utakmice ovog kola, a sastaju se: Levante - Getafe (14 sati), Sevilla - Real Madrid (16.15), Atletico Madrid - Valladolid (18.30) i Cadiz - Barcelona (21.00).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije