Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN, ALI GA VOLI

Čelnik UFC-a biranim riječima o Stipi: On je ljudina kakvu samo možete poželjeti

MMA: UFC 260
Jeff Bottari/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.03.2021.
u 09:51

Bilo je jako zanimljivo za čuti što White ima reći o Miočiću budući da je bilo očito koliko čelni čovjek najpoznatije svjetske MMA organizacije želi da Stipe izgubi pojas. Svima je bilo jasno da White ne smatra Stipu dovoljno marketinški pogodnim za mjesto prvaka budući da je tek "običan tip"

Dok je većina novinara na tiskovnoj konferenciji nakon UFC 260 priredbe ispitivala predsjednika UFC-a Danu Whitea o novom prvaku Francisu Ngannou te planovima za meč s Jonom Jonesom, jedan se novinar sjetio i poraženog u meču, bivšeg prvaka Stipe Miočića.

Bilo je jako zanimljivo za čuti što White ima reći o Miočiću budući da je bilo očito koliko čelni čovjek najpoznatije svjetske MMA organizacije želi da Stipe izgubi pojas. Svima je bilo jasno da White ne smatra Stipu dovoljno marketinški pogodnim za mjesto prvaka budući da je tek "običan tip".

No, White je za Stipu imao riječi hvale, iako je svoje pohvale započeo na malo neobičan način.

"Sa Stipom imam jedan čudan odnos, ali ja ga volim. On je ljudina kakvu možete samo poželjeti. Zadržao je svoj posao u vatrogasnoj postrojbi. Vole ga u njegovom gradu. On će otići kao najveći teškaš u povijesti UFC-a, zapravo najveći u povijesti ovog sporta", započeo je White, te nastavio:

"Ne znam što slijedi Stipi. Najbolje za njega je da ode kući i odmori se sa svojom obitelji. Nakon toga ćemo razgovarati. Nemam o Stipi reći bilo što osim iskazati mu maksimalno poštovanje, prema njemu osobno, kao i prema svemu što je napravio za našu kompaniju", ono je što je White imao za reći o Miočiću.

Komentara 6

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
19:14 28.03.2021.

Stipek se vratio staroj strategiji blokiranja udaraca glavom...

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
15:40 28.03.2021.

Ne voli ga nitko u ufc pa ni Dana White, jutros veselje u kuci DW!

IM
imart143
10:45 28.03.2021.

dat će mu još jednu il dvije borbe protiv crnih zvijeri, Rozenstruik, Curtis Blaydes i Ciryl Gane i otjerati ga kao overeema i dos santosa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije