Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA BORBU

Svjetski mediji: Okončana je vladavina najvećeg teškaša u povijesti UFC-a

Stipe Miočić
Foto: Reuters
1/4
28.03.2021.
u 09:15

"Ngannou je u četvrtak rekao da nije prepoznao tipa koji je izgubio od Stipe Miočića 2018. godine, a sada razumijemo i zašto. Borac kojeg smo sinoć vidjeli nije ista osoba koja je prije tri godine poražena od Miočića. To je vrlo jasno", piše ESPN.

Francis Ngannou postao je novi UFC prvak nakon što je u drugoj rundi borbe nokautirao Stipu Miočića.

Kamerunac je postao prvi afrički teškaški prvak u povijesti UFC-a nakon što je američko-hrvatskog borca srušio na početku druge runde u Las Vegasu. Evo što strani mediji pišu o ovoj borbi i novom UFC-ovom prvaku.

"Ngannou je u uzvratu lakoćom svladao najuspješnijeg teškaša u povijesti UFC-a", navodi CBS.

"Ngannou je uništio Stipu u brutalnoj drugoj rundi i postao novi prvak", navodi Dazn.

"Ngannou je sljedeća velika stvar u UFC-ovoj teškoj kategoriji već nekoliko godina. Sav potencijal ostvario je u šest senzacionalnih minuta kada je oduzeo pojas najuspješnijem borbu u povijesti kategorije", piše agencija AP.

"Ngannou je u četvrtak rekao da nije prepoznao tipa koji je izgubio od Stipe Miočića 2018. godine, a sada razumijemo i zašto. Borac kojeg smo sinoć vidjeli nije ista osoba koja je prije tri godine poražena od Miočića. To je vrlo jasno", piše ESPN.

"Ngannou se osvetio Stipi Miočiću koristeći ono što je naučio u ponižavajućem porazu prije tri godine. Osvojio je naslov u borbi s 'najopasnijim čovjekom na planetu'", navodi Independent.

"Ngannouova nevjerojatna moć udaranja okončala je vladavinu najvećeg teškaša u povijesti UFC-a", navodi Yahoo Sports.
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
15:31 28.03.2021.

Ko beba zvecku...

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
21:36 28.03.2021.

Samo sam ovdje, i nigdje više, pročitao da je netko negdje Miočića proglasio za "najvećeg teškaša u povijesti UFC-a".

DO
domdvd
11:39 28.03.2021.

Nisi daleko od istine, kada dosadi Ufc u tko zna iz kojeg razloga(čitaj love) , da vidiš kako bu naglo zbog stalnih doping inspekcija poprimio "malo" prirodniju figuru ,(tko misli da je preko 120 kg mišića s boddyfatom ispod 15od 15 posto normalno na njegovu visinu taj je u teškoj zabludi), nešto slično kao i Alister svojevremeno, od bildera skoro za natjecanje do očito masnog borca u samo 2 godine . . Bdw da se razumijemo večina boraca je na nekom dopingu. Koji se može prilično lako zamaskirati. To se kontrolira i tempira u suradnji s Ufcom prije (ne)najavljenih inspekcija , ali uz upozorenje organizacija da se nesmije prekrdašiti s istima ,tj da isti moraju biti na razini najviših prirodnih doza testosterona u nedopingiranog čovjeka, i gle čuda svi su baš na najvišim granicama, Kod ovih projekata Ufca poput Alistera , Lesnera i novog prvaka očito je da su granice "malo" pomaknute .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije