Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOŠAO NA PRESICU

Miočić hitno prevezen u bolnicu nakon nokauta, pogledajte kako izgleda

stipe_miocic
Igor Soban/PIXSELL
28.03.2021.
u 07:51

"Nećemo imati Stipu Miočića na presici jer je prevezen u bolnicu na CT glave", stoji u priopćenju UFC-a.

Kao što vjerojatno već i znate, Francis Ngannou je novi UFC prvak nakon što je u drugoj rundi borbe brutalno nokautirao Stipu Miočića.

Kamerunac je snažnim udarcem dovršio i natjerao suca Herba Deana da prekine dvoboj, odnosno da se baci između njih dvojice i zaustavi nevjerojatno snažan napad novog UFC prvaka. 

Dok smo čekali Stipino pojavljivanje na tiskovnoj konferenciji nakon borbe, iz UFC-a je stiglo objašnjenje zašto američki Hrvat ipak neće biti prisutan na presici..

"Nećemo imati Stipu Miočića na presici jer je prevezen u bolnicu na CT glave", stoji u priopćenju UFC-a. 

Miočić je, dakle, drugi put svrgnut s vrha UFC-ove teške kategorije nakon što ga je za pojas svladao Daniel Cormier. Za razliku od te situacije, Miočić u ovom slučaju neće doći do revanša. Ngannou će vrlo vjerojatno braniti pojas protiv Jona Jonesa, a kao druga opcija ističe se Derrick Lewis.

No, sad je najvažnije zdravlje. Jako rijetko se događa da borac bude u toliko lošem stanju da ne može odraditi ni tiskovnu konferenciju i ta činjenica malo plaši. Nadamo se, stoga, da će pregledi pokazati dobre rezultate i da Stipe neće morati dugo biti hospitaliziran. 

A čini se da će Stipe biti dobro, iako tako ne izgleda. Barem je to napisala njegova supruga Ryan Marie u objavi na Instagramu s fotografijom iz bolnice poručivši "On je dobro, i dalje je moj heroj".

Foto: Instagram/Ryan Marie Miočić

Komentara 41

CR
CrniMačak
09:53 28.03.2021.

Prijatelju ti si svoje dokazao. GOAT. Sada lijepo uživaj u životu, sa ženom i djecom. Sve najbolje.

Avatar southman
southman
09:54 28.03.2021.

Svejedno ce Stipe živjeti puno dulje od ovog Steroidka.

LI
linkser2
09:55 28.03.2021.

oporavi se i završi sa ovim "sportom"... dosta je bilo, uživaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije