Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIT ĆE PUTOVNICU

Cedevitaš Boatright igrat će za Armeniju!?

Ryan Boatright
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
18.05.2017.
u 00:30

Cedevita s Boatrightom pregovara oko produžetka ugovora, pri čemu bi čin dobivanja europske putovnice mogao ojačati konkurenciju klubova

Veliki su izgledi da će Cedevitin Amerikanac Ryan Boatright već ovo ljeto dobiti putovnicu jedne europske države, a to nije Hrvatska. Za njegove usluge jako su zainteresirane Gruzija, Azerbajdžan i Armenija, od kojih najbolje izglede ima Armenija čiji je izbornik odnedavno hrvatski stručnjak Nikša Bavčević.

Inače, Cedevita s Boatrightom pregovara oko produžetka ugovora, pri čemu bi čin dobivanja europske putovnice mogao ojačati konkurenciju klubova koji bi ovog eksplozivnog braniča htjeli dovesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije