Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CEDEVITA - ESTUDIANTES 90:81

Cedevita preokrenula minus 17: Nećemo čuvati rezultat!

\'23.03.2011.,Cibonina dvorana, Zagreb - Cetvrtfinale Eurokupa, KK Cedevita - KK Estudiantes. Tomislav Petrovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.03.2011.
u 22:19

- Dobra smo momčad onda kad napadamo - rekao je Aco nakon prvog položenog ispita protiv 'studenata'.

Znate li što sve možete za 29 kuna? U jednom trgovačkom centru na tjednoj akciji dobijete Bajaderu od 200 grama, ali ako taj novac želite baš dobro iskoristiti za njega možete dobiti majicu, grickalice, sok i ulaznicu za utakmicu. Kao poklon još dobijete i pobjedu. Preko pet tisuća ljudi koji su odabrali drugu opciju sinoć je u Draženovom domu gledalo pravi košarkaški spektakl. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Eurokupa Cedevita je pobijedila Estudiantes 90:81!

Od minus 17 do plus 16

Ipak, dio utakmice davao je crne prognoze. Aco Petrović u najavi je poželio da ne bude minus 20, sredinom druge trećine Cedevita je gubila sa 17 koševa (23:40), a u trećoj došla do plus 16 (74:58)!

- Ambijent je bio fantastičan, ali najbolji dio utakmice bio je taj što smo odlučili ne predati se - kazao je trener Cedevite koji je, posljednji put kada je pod Tornjem vodio utakmicu, nakon završetka dao ostavku.

Sada su stvari malo ljepše. Kod višestruko skupljeg Estudiantesa za tjedan dana imat će veliko pojačanje (igra se na koš razliku).

- I u Madridu očekujem da barem deset minuta budemo u uvjerljivom vodstvu jer nam se vraća Edwards - izvijestio je Aco.

Draper bi navijao

Sa sobom je pred novinare poveo svog prezimenjaka Tomislava koji je u ključnim trenucima 'povukao', što u obrani što u napadu.

- Prvi put sam igrao pred ovoliko ljudi, dalo mi je to nevjerojatan adrenalin. Na uzvrat sigurno ne idemo čuvati rezultat - rekao je Leks. Među najboljima je bio i Draper koji se sjajnoj predstavio prepunoj zagrebačkoj dvorani uoči ljeta i reprezentacije.

- Ne trebaju me tamo da odlučujem utakmice, no igrat ću koliko god zatreba, mogu i samo navijati, napraviti prekršaj... - našalio se Amerikanac. Zadnji put u četvrtfinalu Eurokupa od domaćih klubova bio je Zadar 2009., dok je Zagreb godinu ranije izborio istu fazu Eurochallengea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije