Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog sponzora

Cedevita izgubila psihološki rat s Beogradom

Cedevita
ABA liga/Mornar/Media Pro
27.09.2017.
u 11:20

Nakon što su pojedini srpski tabloidi slovo “U” u imenima pojedinih igrača okarakterizirali ustaškim znakom, u Cedeviti su odlučili promijeniti font na dresovima.

U sportskoj predigri u novoj sezoni Cedevita je izborila tri pobjede nad konkurentima iz ABA lige, a potom je, u političkoj predigri, izgubila psihološki rat pokrenut iz Beograda.

Nakon što su pojedini srpski tabloidi slovo “U” u imenima pojedinih igrača (Ukić, Krušlin, Musa, Murphy, Buljević) okarakterizirali ustaškim znakom, u Cedeviti su odlučili promijeniti font na dresovima svojih igrača premda je takav bio i cijele prošle sezone i nikome nije smetao.

Cedevita
1/5

Sportski dio kluba bio je protiv tog poteza jer se time toj besmislenoj priči daje na važnosti i kao da se priznaje “grijeh”, no glavni sponzor zamolio je da se to promijeni kako to ne bi ugrozilo njegove poslovne interese u Srbiji i šire. A kako KK Cedevita živi od novca glavnog sponzora Atlantic grupe, koji je vlasnik brenda Cedevita, razumljivo je da je menadžment kluba morao to napraviti.

Komentara 31

Avatar Eddie
Eddie
14:36 27.09.2017.

Dabogda sve utakmice gubili i dabogda se raspali...

Avatar duka4
duka4
13:02 27.09.2017.

ovo je toliko žalosno da je smiješno.

Avatar duka4
duka4
13:06 27.09.2017.

i onda ti isti pričaju o slobodi govora i izražavanja . ti isti kojima smeta slovo u abecedi. hehe . koji debilizam. samo se pitam šta će se desiti kad ljudima čitaj Hrvatima prekipi . ja koji inače nisam ustaša nitii je tko bio ustaša . kad ovako nešto pročitam dobijem volju da si slovo u nabijem na čelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije