Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Carrillo: Pripremamo se za Everton, a ne Rooneya

Wayne Rooney
Foto: Reuters/Pixsell
15.08.2017.
u 20:26

"Ja sam svojim igračima objasnio da trebamo zaustaviti momčad Evertona,  a ne pojedine igrače," kazao je Carrillo.

Trener Hajduka Joan Carrillo u utorak je najavio kako će njegova momčad učiniti sve da odigra kvalitetnu prvu utakmicu doigravanja Europske lige protiv Evertona u Liverpoolu u četvrtak te se nada kako će se Hajduk moći suprotstaviti engleskoj ekipi.

"Atmosfera u Hajduku uoči prve utakmice protiv Evertona je dobra i učinit ćemo sve da pružimo dobru partiju te se nada kako ćemo biti spremni kvalitetno suprotstaviti se Evertonu," rekao je Carrillo novinarima u Splitu.

Po njegovim riječima svi u Hajduku su uzbuđeni uoči utakmice protiv Evertona te da se njegova momčad priprema da odigra pametno tu utakmicu.

"Prostudirat ću i proanalizirati sve mane i vrline Evertona," poručio je Carrillo.

Na novinarski upit na koji način će Hajdukovi nogometaši zaustaviti povratnika u Everton Waynea Rooneya, Carrillo je odgovorio kako je Rooney "strašan igrač" ali nije jedini jer u Evertonu ima još odličnih nogometaša.

"Ja sam svojim igračima objasnio da trebamo zaustaviti momčad Evertona,  a ne pojedine igrače," kazao je Carrillo.

Komentara 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:54 15.08.2017.

Ako si spreman za dom težko se spremaš još za Everton i Rooneya.

ČI
čikaga
23:58 15.08.2017.

Đečec naj biti smešan. Dobit ce te fasung potreban za cijelu jesen. Čim ugledate Everton napunit će vam se mudante.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije