Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVACIJA

Bogate premije hajdukovcima, prođu li Everton zaradit će bogatstvo

Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
15.08.2017.
u 15:31

- Dok sam bio u Espanyolu, dobili smo Liverpool 4:0. Često gledam utakmice Premierlige i znam da je atmosfera dobra, no tko god dođe na Poljud vidjet će sjajnu predstavu naših navijača - rekao je Carrillo.

Hajduk sutra putuje u Liverpool na prvu utakmicu 4. pretkola Europske lige protiv Evertona (četvrtak, 21.05), a trener bijelih Joan Carrillo naglasio je:

- Atmosfera je vrlo dobra, pogotovo jer smo nakon utakmice sa Slavenom imali vremena pripremiti se za Everton. Svi smo uzbuđeni - rekao je Carrillo, prenosi Goal, i dodao:

- Borja Lopez putuje u Englesku, ali još nije posve spreman. Erceg i Tudor u zadnjoj su fazi oporavka, danas prvi put treniraju s momčadi. Putuju svi osim Grbića, koji ostaje kod kuće raditi po posebnom programu.

Osvrnuo se i na Everton.

- Znamo da imamo potencijal i učinit ćemo sve da izađemo na teren i pružimo dobru partiju. Analizirat ćemo njihove mane i vrline. Rooney? On je njihov jako važan igrač, ali pripremamo se za Everton kao za momčad, a ne za nekog individualca posebno. Nije Rooney jedini opasan igrač.

Je li ovo najveća utakmica u vašoj karijeri?

- Nije. Imao sam i važnijih. Vjerujem da ćemo u budućnosti imati i još važnijih. Dok sam bio u Espanyolu, dobili smo Liverpool 4:0. Često gledam utakmice Premierlige i znam da je atmosfera dobra, no tko god dođe na Poljud vidjet će sjajnu predstavu naših navijača - zaključio je Carrillo.

Ukoliko Hajduk prođe, igrači će podijeliti premiju 400.000 eura. Odnosno, kad se pribroje premije za Levski i Brondby - pola milijuna. A ulazak u skupinu Europske lige klubu će donijeti 2,6 milijuna eura.

Komentara 10

DU
Deleted user
16:19 15.08.2017.

Hajduk se mora fizicki pripremiti kao astronauti i napasti ih od prve minute sokirati ih golom everton nije bolji klub hajduk ima torcidu igracima barem po 30 000 oera naprid bili i jaci su pali od evertona Bog i hrvati

BU
buljanzeljko453
20:01 15.08.2017.

Hehe ko I svake godine, euforija I oko 20.08. Pripreme za iducu godinu, nekako uvjek u kolovozu

ST
Stojko
09:50 16.08.2017.

Premija 400 000 eura! Za te pare Hajdukovci će letit terenom. Mislim da Everton ima male šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije