Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOST - Szolnoki 8:11

Čagalj: Teško je pobijediti kad primite toliko glupih golova

Mladost - Szolnoki
Foto: Marko Prpić/Pixsell
07.02.2019.
u 00:30

- Szolnoki je po imenima jača momčad, iako smo imali priliku i da ih pobijedimo. Ali uz neke uvjete, koje nismo zadovoljili. Kad na poluvremenu primite osam pogodaka, među kojima i nekoliko “glupih”, onda je to vrlo teško - kazao je branič Mladosti Marino Čagalj

Ako je do utakmice sa Szolnokijem i postojala nada da se Mladost može plasirati na završni turnir Lige vaterpolskih prvaka, nakon drugog poraza od Mađara u samo dva tjedna izgledi za to svedeni su na minimum. Žapci su i kod kuće izgubili identičnim rezultatom kao i u gostima - 8:11, a to nije rezultat koji daje nadu. Posebno u situaciji u kojoj zapravo samo prve tri momčadi idu na Final Eight jer Hannover je kao domaćin osigurao plasman bez obzira na učinak u skupini.

Utakmica je na neki način odlučena već u posljednjoj minuti druge četvrtine kada, pri omjeru 5:7, Petković nije iskoristio peterac (pogodio je vratnicu), a u protunapadu Zalanki je bio neumoljiv. I umjesto da na poluvremenu bude 6:7, bilo je 5:8. Mladostaši su se, istina, još jednom približili na pogodak zaostatka (7:8), ali tjelesno pripremljeniji gosti othrvali su se i toj prijetnji i pokazali da su bolji. Ipak su još prije dvije godine bili europski prvaci...

- Szolnoki je po imenima jača momčad, iako smo imali priliku i da ih pobijedimo. Ali uz neke uvjete, koje nismo zadovoljili. Kad na poluvremenu primite osam pogodaka, među kojima i nekoliko “glupih”, onda je to vrlo teško - kazao je branič Mladosti Marino Čagalj.

Trener Zoran Bajić dodao je:

- Zaslužena pobjeda gostiju koji su nam nametnuli svoj način igre. Najprije smo primili previše pogodaka u prvoj četvrtini, čak pet, a potom smo prokockali puno napada s igračem više, pri čemu je bilo i malo nediscipline što me posebno pogodilo.

Iako je trener Mladosti najavio da i dalje punom parom idu na oba kolosijeka, realnijim nam se čini da Zagrepčani priliku potraže u Regionalnoj ligi u kojoj su uvjerljivo prvi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije