Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO želi šovšića

Čačić: Nadam se da ćemo protiv Airbusa potvrditi prolaz

04.03.2015.,  Zagreb, stadion Kranjceviceva - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, NK Lokomotiva - NK Rijeka. Damir Sovsic, Marko Vesovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.07.2015.
u 15:08

– Damir Šovšić je kvalitetan igrač i, bude li nastavio ovako, siguran sam da se neće još dugo zadržati u našoj svlačionici, brzo ćemo ga izgubiti – kaže Čačić

Nakon pobjede 3:1 u prvoj utakmici 1. pretkola kvalifikacija za ulazak u Europsku ligu protiv velškoga Airbusa u Bangoru nogometaše Lokomotive očekuje uzvrat u Kranjčevićevoj, koji bi po svemu trebao biti formalnost.

– Kad smo koncipirali pripreme, ove smo utakmice s Airbusom ukalkulirali u taj dio, u Bangoru se pokazalo da smo dobro procijenili i nadam se da ćemo potvrditi prolaz u 2. kolo, gdje nas čeka grčki PAOK – kaže trener "lokosa", Ante Čačić.

Je li točno da je PAOK zainteresiran za Šovšića?

– Ne znam, ali ako je tako, drago mi je da se naši igrači spominju na ozbiljnom nogometnom tržištu. Damir Šovšić je kvalitetan igrač i, bude li nastavio ovako, siguran sam da se neće još dugo zadržati u našoj svlačionici, brzo ćemo ga izgubiti – kaže Čačić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije