Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA IZBORNIKA

Čačić je upisao pobjedu, ali je ovom odlukom razočarao Nenada Gračana

Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
09.10.2016.
u 22:37

Prema Uefinim pravilima jedan igrač tijekom jednog reprezentativnog okupljanja ne smije odigrati više od dvije utakmice, pa Mateo Kovačić više nema pravo nastupa protiv Švedske.

Nenad Gračan i dalje se nada kako će redove hrvatske U-21 reprezentacije uoči sutrašnje utakmice sa Švedskom pojačati Tin Jedvaj, piše Goal.

Naime, prema Uefinim pravilima jedan igrač tijekom jednog reprezentativnog okupljanja ne smije odigrati više od dvije utakmice, pa Mateo Kovačić više nema pravo nastupa protiv Švedske.

Pravo nema ni Marko Rog kojega je danas Ante Čačić koristio. Zanimljivo, izbornik seniorske reprezentacije Roga je protiv Finske ubacio u igru u 81. minuti i tako ga "izbio iz ruku" Gračanu...

>> Hrvatska se mučila u Finskoj, gol za pobjedu zabio kapetan Mandžukić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije