Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput Ronalda

Brazilka Cristiane ušla u povijest

Cristiane
Foto: Reuters/Pixsell
09.06.2019.
u 21:41

Napadačica Sao Paula ostvarila je hat-trick sa 34 godine i 25 dana

Brazilska nogometašica Cristiane upisala se u povijest ženskih svjetskih prvenstava postavši najstarija igračica koja je na jednoj utakmicu ostvarila hat-trick.

Cristiane je u pobjedi Brazila protiv Jamajke 3:0 u susretu 1. kola C skupine svjetskog prvenstva u Francuskoj zabila sva tri gola. Napadačica Sao Paula ostvarila je hat-trick sa 34 godine i 25 dana oborivši dosadašnji rekord Amerikane Carli Llyod koja je na SP-u 2015. u Japanu zabila tri gola sa 32 godine i 355 dana.

Dodajmo kako je rekorder u muškoj konkurenciji Portugalac Cristiano Ronaldo koji je na SP-u Rusiji prošle godine zabio tri gola protiv Španjolske (3:3) sa 33 godine i 130 dana.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:02 10.06.2019.

Naravno da je najstarija nijedan zub nema svoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije