Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA SVE BLIŽE

Boysi dolaze pred Sheraton. Uvjereni su da će Dinamov velikan večeras izaći s rukama u zraku

Skupština Dinama
Foto: Dario Topić
1/6
09.03.2023.
u 15:00

BBB su se posljednjih godina jedini kontinuirano borili protiv Mamića i upozoravali na njegovo otimanje iz Dinama. Danas ti isti Boysi očekuju pobjedu koja bi značila početak stvarne demokratizacije Dinama

Uoči današnje skupštine Dinama, koje kreće u 18 sati u Sheratonu, očekuje se egzodus Bad Blue Boysa, koji će masovnim okupljanjem ispred Sheratona jasno dati do znanja kakav ishod skupštine očekuju. Dečki u plavom godinama se bore za demokratizaciju Dinama, a smatraju da je današnji dan ključan za promjene. Dinamovi navijači objavili su jučer proglas kojim najavljuju Dan D pred Sheratonom.

"Na sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo, dugo vremena. Nikad nismo bili bliže da 10+ godina borbe za Dinamo koji je otvoren prema svojim navijačima konačno i dočekamo. Nemoguće je u nekoliko rečenica uopće objasniti koliko je bitno pokazati još jednom koliko nam je stalo da se to i ostvari. Sjednica skupštine je od 18h, dođite svi već u 17h ispred Sheratona", navodi se u proglasu.

 

Sve podsjeća na Valentinovo 2000. godine, kada su BBB-i dobili posljednju veliku bitku, kada su nakon dugogodišnje borbe s Canjugom i Tuđmanom vratili ime Dinamo. To Valentinovo 2000. godine Boysi su grlili Velimira Zajeca, koji je uskliknuo "Imamo Dinamo", a ovaj bi put heroj Boysa trebao biti jedan drugi velikan Dinama - Dario Šimić.
No, daleko je to od gotovog, znamo da Mamićevi ljudi imaju potpuno drugačiju sliku pobjednika. Sliku na kojoj oni drže ruke u zraku i slave.

23.11.2020., Sibenik - Nas proslavljeni bivsi nogometni reprezentativac Dario Simic u setnji Sibenikom u drustvu predsjednika nogometnog kluba Vodice Marina Miksica.rPhoto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dogodi li se takav scenarij, da pobijedi Mamićeva struja, bit će zanimljivo vidjeti reakciju BBB-a. Jer povratak velikog Mamićeva utjecaja značio bi da transparent BBB-a "Sloboda Dinamu" opet nije ostvaren i realiziran, i pitanje je kada bi i bio u takvom raspletu.
Policija je na nogama, po potrebi će se zatvoriti dio Draškovićeve i ulice uz Sheraton, a BBB-i pozivaju sve navijače da ostanu ponosni, hrabri, odgovorni, onakvi kakvi pravi dinamovci trebaju biti.

Komentara 15

Avatar crni_karton
crni_karton
15:39 09.03.2023.

'Sloboda Dinamu' je eufemizam za 'ulazak ulice u Dinamo'! Dario Simic velikan Dinama!? Cijelu nogometnu karijeru je grijao klupu i cekao na svojih pet minuta... da potvrdi rezultat koji su oni prije njega ostvarili. Tako je izgleda i u ove 'mirovinske dane'... cekao je k'o hijena oko plijena, tako da se i on moze omrsiti na onome sto je ostalo. Cim je prestao s nogometom odmah se uglavio u onaj sindikat nogometasa, odmah je pokazao svoj uhljebnicki instinkt... Ako ovo podzemlje preuzme Dinamo to ce biti i kraj Dinama, posljedicno i kraj reprezentacije Hrvatske... Onda ce ulica bojkotirati Dinamove utakmice zato sto se na Maksimiru nema sto niti koga gledati. A i ovim placenickim novinarcicima ce se prihodi znatno smanjiti... jer nece vise moci svaki dan 'ubijati' honorar za reciklirane price o Mamicu, ni za rusenje kluba do kojeg im je navodno stalo... jer jednom kad se sve unisti onda se tu nema vise sto rusiti... A veliko je pitanje da li i kada ce se neki novi Mamic pojaviti, koji ce podignuti klub iz blata i postaviti ga na zdrave noge! Ovako je mafija unistila i kosarku, skoro su dokrajcili i rukomet, sad je na redu nogomet...

DU
Deleted user
16:23 09.03.2023.

Glavno da je Tudjman neprijatelj. Onome kome je Tudjman neprijatelj njemu je i Hrvatska neprijatelj.

Avatar kvasac60
kvasac60
16:48 09.03.2023.

Borba za lovu.Upropastit će Dinamo kao što su Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije