Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA:

Boston i Memphis izjednačili, Jaylen Brown i Ja Moran predvodili svoje momčadi

NBA: Playoffs-Golden State Warriors at Memphis Grizzlies
Foto: Petre Thomas/REUTERS
1/3
04.05.2022.
u 08:04

Celticse je do pobjede u TD Gardenu predvodio Jaylen Brown sa 30 koševa, a Jayson Tatum je ubacio 29 poena uz osam asistencija. Kod Bucksa je najbolji bio Giannis Antetokounmpo sa 28 koševa, devet skokova i sedam asistencija

Košarkaši Bostona svladali su Milwaukee sa 109-86 i izjednačili rezultat u konferencijskom polufinalu na 1-1, a isto je učinio i Memphis pobijedivši Golden State sa 106-101. 

Celticse je do pobjede u TD Gardenu predvodio Jaylen Brown sa 30 koševa, a Jayson Tatum je ubacio 29 poena uz osam asistencija. Kod Bucksa je najbolji bio Giannis Antetokounmpo sa 28 koševa, devet skokova i sedam asistencija.

Treća utakmica serije na rasporedu je u subotu (21.30 sati), a domaćin je Milwaukee.

U Memphisu je veliku večer imao vođa Grizzliesa Ja Morant koji je u pobjedi svoje momčadi ubacio 47 koševa uz osam skokova i osam asistencija. Stephen Curry je predvodio Warriorse sa 27 poena, devet skokova i osam asistencija.

Serija sada seli u San Francisco, gdje će biti odigrane treća i četvrta utakmica, a prva od njih na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu (2.30 sati).

>> Ćiro emotivan:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije