Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Potresi u Babinoj momčadi, teške izjave jednoga od suigrača ​​: Ovdje nema mjesta za nas dvojicu

NBA: Playoffs-Dallas Mavericks at Utah Jazz
Foto: Rob Gray/REUTERS
1/3
03.05.2022.
u 21:00

„Odlučite se, za mene ili Mitchella“, otprilike je sukus onoga što je jedan od najboljih obrambenih igrača NBA lige posljednjih godina poručio čelnim ljudima kluba iz Salt Lake Cityja

Francuski košarkaš Rudy Gobert, prenose neki NBA novinari, jasno je dao do znanja čelnicima Utah Jazza da više ne želi biti u istoj momčadi s Donovanom Mitchellom.

„Odlučite se, za mene ili Mitchella“, otprilike je sukus onoga što je jedan od najboljih obrambenih igrača NBA lige posljednjih godina poručio čelnim ljudima kluba iz Salt Lake Cityja.

Ove sezone Utah Jazz je, kao i ranijih sezona, zapeo u doigravanju, a mnogi će reći i razočarao. Ne toliko zbog poraza 2-4 u seriji protiv Dallasa, koliko je igra te momčadi bila neuvjerljiva. Inače, već duže vremena postoji jaz u odnosu Mitchella i Goberta, na papiru dvije najveće zvijezde ovog kluba.

Očigledno je tijekom aktualne sezone kulminirao taj loši odnos i sada je Gobert povukao prvi potez i poručio „ili on ili ja“.

Svi NBA izvjestitelji ionako su odmah nakon ispadanja u prvom krugu doigravanja najavili kako će krenuti velika rekonstrukcija ove momčadi, a izgledno je i da hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bude jedan među onima koji će napustiti Salt Lake City.

>> Ćiro održao emotivan govor:

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
10:09 04.05.2022.

Već nekoliko sezona pišem kako je Utah momčad za regularnu sezonu, ali ne za doigravanje. Lako ih je braniti, a pick&roll očajno brane. Da li je do trenera ili do samih igrača? Na koncu Babo. Što reći za igrača koji ima samo šut i ništa drugo, a i to mu zakaže kada je stani-pani? Pa ovu zadnju otvorenu tricu bi Damjan Rudež pogodio na žmirećki...

AU
austrougarskigeneral
09:28 05.05.2022.

Kakvi su skandali tamo otici ce pola ekipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije