Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambasador jamajke

Bolt postao jamajčanski diplomat!

Usain Bolt
Reuters
13.11.2009.
u 10:55

Odavno je znano da je najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt, itekako cijenjen u rodnoj Jamajci, a nova potvrda toga se zbila krajem ovog tjedna.

Naime, osobno je od jamajčanskog premijera 23-godišnji Bolt dobio službenu jamajčansku diplomatsku putovnicu, čime je postao ambasador ove srednjeameričke države.

- Jako sam ponosan na ovaj događaj, koji me i obvezuje u mom radu i ponašanju - rekao je Bolt.

Podsjetimo da su prije mjesec dana Usain Bolt (svjetski rekorder na 100 i 200 metara) i bivši britanski sprinter-preponaš Colin Jackson postali ambasadori dobrotvorne organizacije ''The Long Run'', čija je misija očuvanje sigurnosti zemljine biosfere. Tu fondaciju je pokrenuo predsjednik Pume Jochen Zeitz, a Bolt će u sklopu svoje nove uloge putovati u London, München i Nairobi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije