Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE DOGOVORENO

Bojan Bogdanović putem Dražena Petrovića, odlazi u Netse!

bojan bogdanović
Igor Kralj/PIXSELL
08.07.2014.
u 08:14

S obzirom da NBA klubovi ne smiju do 10. srpnja davati nikakve informacije o odlascima i dolascima igrača, strpit ćemo se dva dana prije nego ovo postane službeno.

Bojan Bogdanović ispunit će dječački san i zaigrati u NBA ligi, čime će Hrvatska nakon Damjana Rudeža imati još jednog predstavnika u najjačem košarkaškom natjecanju na svijetu! Klub u kojem će nastaviti karijeru bit će Brooklyn Netsi.

Upravo u Netsima igrala su već dva Hrvata, Dražen Petrović i Zoran Planinić, ali bilo je to u vrijeme dok su još bili "stacionirani" u New Jerseyju. A s obzirom da NBA klubovi ne smiju do 10. srpnja davati nikakve informacije o odlascima i dolascima igrača, strpit ćemo se dva dana prije nego ovo postane službeno.

Inače, u NBA ligi igralo je ukupno 12 košarkaša iz Hrvatske, a Rudež i Bogdanović tu su brojku povisili na 14. Koliko je to značajno pokazuje podatak da posljednjih pet godina niti jedan Hrvat nije igrao u NBA.

>> Ruski milijarder ušao u NBA i postao daleko najveći gubitnik

Komentara 1

GA
Gambit
17:17 08.07.2014.

Očekivano. Sretno Bogdanoviću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije