Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Bogdan: Nije točno da nam je ozračje loše, neka se Dinamo pazi!

Srećko Bogdan
Igor Kralj
02.12.2009.
u 16:40

Posljednje Dinamove gostujuće igre u prvenstvu i Hrvatskom kupu daju nogometašima čakovečkog Međimurja pravo da se nadaju iznenađenju u nedjeljnom susretu s gostima iz Zagreba.

– Ako su plave mogli igrom iznenaditi Istra i Pomorac, ne vidim zašto ih ne bismo mogli iznenaditi i mi. Uostalom, u Čakovcu je jesenas već i Hajduk slomio zube – rekao je trener Međimurja Srećko Bogdan.

Čakovcem se proširila priča da je ozračje u momčadi prilično napeto, da ste čak morali s treninga najuriti nekoliko igrača.

– To nije istina! Imamo pod ugovorom 30-ak igrača, a u takvim je uvjetima jako teško raditi na treninzima. Čak i kada igramo međusobno, nema mjesta za sve igrače, pa neki mogu samo trčkarati uz teren. Ozračje je sjajno, pa dolazi nam Dinamo, uvijek veliki mamac za gledatelje – dodao je Bogdan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije