Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Bjelica: To je kod nas u Hrvatskoj neizlječiva bolest...

Viktoria Plzenj - Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
14.02.2019.
u 23:39

- Podcijenili smo ih, borim se protiv toga, ali to je kod nas neizlječiva bolest u Hrvatskoj - procjenjivanje. Nadam se da ćemo mi pobijediti u Zagrebu, iako su oni jaka ekipa.

Trener Dinama Nenad Bjelica iznio je prve dojmove nakon poraza od Viktorije (2:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige.

- Mislim da je rezultat realan. Ipak daje nam nadu u uzvrat. Vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača na Maksimiru, i uz ove igrače koji su pokazali da se mogu nositi s ovakvim ekipama ostvariti prolaz u iduće kolo Europa lige.

Komentar na dva primljena gola nakon grešaka.

- To se događa, takve situacije iz kojih smo dobili golove. Ušli su u neku kontru, imali smo manjak igrača u obrani u tim situacijama. Protivnik je kvalitetan i jak na prekidima. Nadam se da ćemo do uzvrata ispraviti greške koje su nam se danas događale.

>> Pogledajte komentar novinara VL-a na poraz Dinama

Komentar igre strijelca Brune Petkovića?

- Prema naprijed je uz Danija Olma bio naš daleko najbolji igrač. Kod kontre prije prvog gola htio je najbolje, ali je nažalost izgubio loptu i tu smo dobili gol. Kod drugog gola je malo zakasnio, a bilo je još igrača koji su mogli bolje reagirati.

Imao je problema s ozljedama i izostancima.

- Gavranović teško da će biti na raspolaganju. Za Hajrovića ćemo vidjeti. Stojanović sada ima tri žuta, naći ćemo dobro rješenje.

Rezultat ipak daje nadu za uzvrat?

- Do 60. minute apsolutno smo kontrolirali protivnika. Onda smo primili prvi gol... destabilizirala nam se igra nakon prvog gola, to se događa. Kaznili su sve naše greške, to je njihova snaga. Treba u uzvratu to ispraviti i siguran sam da možemo zabiti gol više od njih. Podcijenili smo ih, borim se protiv toga, ali to je kod nas neizlječiva bolest u Hrvatskoj - procjenjivanje. Nadam se da ćemo mi pobijediti u Zagrebu, iako su oni jaka ekipa.

Drugi europski poraz s Dinamom, kako se osjeća?

- Razočaran sam rezultatom jer smo mogli bolje. Ovo nam daje nadu da možemo proći dalje. Nije lako igrati kad podcijenite protivnika. Vjerujem da ćemo podići ekipu do uzvrata. Ponosan sam na dečke kako rade i kako se bore. Sretan sam što sam njihov trener. Nisam ljut, samo sam razočaran rezultatom koji je mogao biti bolji.

>> Pogledajte BBB-i u Plzenju

Ključne riječi

Komentara 31

CI
cigo1983
05:12 15.02.2019.

Ajmo gledati pozitivno i reci da smo zabili gol u gostima i da tu ima "metaka"za boj,a i Stojanovic pauzira sljedecu,sto po meni nije lose!

PR
prajdali100
23:56 14.02.2019.

Protivnik je za naše pojmove neatraktivan.Ni u uzvratu neće biti lako, jedan šugavi gol i sve ode k vragu.

MA
MataBobo
00:02 15.02.2019.

Misljenja sam da ih nismo podcijenili, nego smo sebe precijenili.... Malo i premalo za ovu razinu natjecanja...ipak je ovo momcak koja se tek stvara i strucni stozer ih mora uvijek drzati cvrsto na zemlji...jer potencijala imaju, ali nemaju iskustvo i kontinuitet...zato pristup mora biti ponizan i sa velikom energijom i zeljom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije