Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽAN TRIJUMF

Bjelica i Trabzonspor u derbiju lakoćom svladali Rebićev novi klub

Manchester: Liga prvaka, Manchester City -  Dinamo Zagreb
Tim Goode
17.09.2023.
u 22:03

Za pobjednički sastav je cijeli susret igrao Filip Benković, dok Tonio Teklić nije ulazio u igru. Podsjetimo, za Trabzon igra i Mislav Oršić, no on je izvan stroja zbog teške ozljede koljena. Za Bešiktaš je prvo poluvrijeme igrao Ante Rebić

U derbiju petog kola turskog nogometnog prvenstva Trabzonspor, kojeg vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, je pobijedio Bešiktaš 3:0

Golove za Trabzonspor zabili su Paul Onuachu (29), Anastosios Bakasetas (42) i Edin Višća (62).

Za pobjednički sastav je cijeli susret igrao Filip Benković, dok Tonio Teklić nije ulazio u igru. Podsjetimo, za Trabzon igra i Mislav Oršić, no on je izvan stroja zbog teške ozljede koljena. Za Bešiktaš je prvo poluvrijeme igrao Ante Rebić.

U ranije odigranom susretu Fenerbahče je na stadionu Sukru Saracoglu pobijedio Antalyaspor s 3:2, a za domaći sastav je debitirao vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković.

Počelo je loše po domaćina. Antalyaspor je u 31. minuti izveo brzu kontru, Poljak Adam Buksa je projurio pored domaćih stopera izbivši sam ispred Livakovića i sigurno zabio za 1:0

Fenerbahče je izjednačio u završnici prvog dijela, a pogodak je postigao Edin Džeko. Bio je to njegov već šesti pogodak otkako je ljetos stigao iz Intera.

BiH napadač je sudjelovao i u akciji kod drugog gola asistiravši u 56. minuti Irfanu Kahveciju za 2:1. U 64. minuti je Buksa iskoristio pogrešku domaće obrane postigavši svoj drugi gol na utakmici.

Ipak, u 80. minuti je Buksin sunarodnjak Sebastian Szymanski na dodavanje Kahvecija donio pobjedu domaćinima.

Fener vodi na ljestvici sa 12 bodova i susretom manje, Galatasaray je drugi sa 10 bodova i također susretom manje, dok Rizespor na trećoj poziciji ima 10 bodova. Trabzonspor na četvrtoj poziciji ima devet bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije