Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Bjelica: Hajduk ima kvalitetu, ali vjerujem da tri boda nosimo kući

25.07.2021.
u 14:00

Na startu prvenstva Hajduk je remizirao kod Lokomotive, no ako time Splićani nisu bili sretni.

Četiri naše momčadi okončale su prve utakmice drugih pretkola europskih natjecanja, s tri pobjede i jednim remijem, slavili su Dinamo, Hajduk i Rijeka, dok je Osijek upisao 0:0 remi u Poljskoj. No sad je vrijeme za domaće travnjake, Dinamo je svoje lako odradio u 4:0 slavlju kod Hrvatskog dragovoljca, jučer su odigrane dvije utakmice, a danas će u pogon i naši ostali klubovi. Prvo će Rijeka kod kuće pokušati opravdati ulogu favorita protiv Istre, a onda nam slijedi i prvi pravi derbi u novom prvenstvu. Na Poljudu će se sudariti Hajduk i Osijek, po mnogima glavni kandidati za napad na Dinamo, koji i dalje, bez obzira na poraz u prvom kolu, ima ulogu favorita.

Na startu prvenstva Hajduk je remizirao kod Lokomotive, no ako time Splićani nisu bili sretni, 2:0 pobjeda protiv Tobola u kvalifikacijama Konferencijske lige dala im je krila i sada s puno samopouzdanja čekaju sraz s Osijekom, koji je u prvenstvo startao s 3:0 pobjedom nad Šibenikom. Nakon 0:0 s Pogonom u Poljskoj, trener Osijeka Nenad Bjelica odlučio je da će momčad iz Poljske odvesti izravno u Split kako bi se dečki što manje umarali putovanjima.

– Imamo dovoljno vremena odmoriti se do nedjelje navečer, vjerujem da ćemo biti spremni za utakmicu. Svjesni smo svi da to što smo odigrali u Poljskoj nije razina na kojoj inače igramo i nije ono što možemo pružiti na terenu. Siguran sam da ćemo već protiv Hajduka pokazati bolju igru i bolji rezultat – rekao je Bjelica i dodao:

– Hajduk je doveo jako puno dobrih igrača, u europskoj utakmici pokazao je visoku kvalitetu. Uz pomoć svojih navijača, koji će im biti vjetar u leđa, pokušat će sve da nas pobijede. Mi imamo isti cilj, vratiti se u Osijek s tri boda, iako znamo da će to biti teško. Ali, vjerujemo u sebe, vjerujemo da imamo dovoljno kvalitete i energije da pobijedimo.

U Splitu traju testiranja na COVID-19 za navijače kako bi mogli ući na stadion na Poljudu i gledati ovaj sraz prije nego nove, strože mjere Stožera stupe na snagu za sportska borilišta na obali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije