Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE POLUVRIJEME

Četvorica navijača Hajduka na stadiona pokušali ući s krivotvorenim COVID potvrdama

Split: Redovi za testiranje navijača na Poljudu
Milan Sabic/PIXSELL
23.07.2021.
u 15:32

To se nije dogodilo prvi put jer je zbog iste stvari 12. srpnja kada je Hajduk na Poljudu igrao prijateljsku utakmicu sa Zrinskim koju je izgubio, čak 26 navijača na stadion pokušalo ući s krivotvorenim PCR testom.

Da su Hajdukovi navijači fanatični  i nije neka tajna, a u doba pandemije COVID-a ta fanatičnost posebno dolazi do izražaja. Naime, 22. srpnja se na Poljudu igrala utakmica između Hajduka i Tobola, koju su Splićani dobili sa 2:0. Na stadionu je bilo više od 10.000 gledatelja, a uvjet za ulazak na stadion bio je negativan PCR test ili COVID potvrda.

Navijači Hajduka su masovno pohrlili na testiranje prije utakmice, no bilo je onih, koji su odlučili ići  - prečicom. Pa je splitska policija tako priopćila da su četvorica navijača privedena jer su na stadion pokušali ući s krivotvorenom COVID potvrdom, zbog čega su zaradili prijave za krivotvorenje dokumenata.

To se nije dogodilo prvi put jer je zbog iste stvari 12. srpnja kada je Hajduk na Poljudu igrao prijateljsku utakmicu sa Zrinskim koju je izgubio, čak 26 navijača na stadion pokušalo ući s krivotvorenim PCR testom. Da stvar bude gora, od njih 26, 13 ih je bilo maloljetno!? I oni su prijavljeni za krivotvorenje isprava.

A što se tiče utakmice koja se igrala 22. srpnja, splitska je policija, osim spomenute četvorice navijača s krivotvorenim COVID potvrdama, privela još 24 navijača i to uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

VIDEO: Policija savjetuje što morate učiniti da ne postanete žrtva provale!

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Perunivic
18:42 23.07.2021.

PCR test ili COVID potvrda su obicni papirici kojima uz njihov nedostatak ne moze se ogranicavati pravo na slobodu kretanja.

NN
novo nenormalni
18:15 23.07.2021.

strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije