Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u obitelji

Bivši srpski košarkaš pretukao suprugu i 16-godišnju kćer

Milan Gurović
Foto: Facebook/Milan Gurović
1/4
11.12.2019.
u 11:42

U tijeku je kriminalistička istraga, a protiv bivšeg košarkaša podnijeta je krivična prijava zbog nasilja u obitelji

Beogradska policija privela je bivšeg srpskog košarkaša Milana Gurovića nakon što je u svom stanu pretukao suprugu i 16-godišnju kćer, piše Blic.rs.

Sumnja se da je Gurović više puta udario suprugu i kćer. Na mjesto događaja nakon prijave stigla je policija i hitna pomoć.

U tijeku je kriminalistička istraga, a protiv bivšeg košarkaša podnesena je krivična prijava zbog nasilja u obitelji.

Bivši srpski košarkaš tvrdi kako mu supruga želi namjestiti te je iznio što se sinoć događalo u stanu.

– Supruga mi želi napakirati jer se već dvije, tri godine želim od nje rastati, ali ona neće. Neće zato što imam novac – rekao je Milan Gurović i dodao:

– Ne želim se pravdati, ali žena me napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je počela histerizirati, pljunula me i odgurnula. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo. 

U tom trenutku kćer je krenula u obranu majke.

– Kćer sam odgurnuo i zakačio je noktom, ima malu rasjeklinu. Supruga je pozvala hitnu pomoć i zapomagala kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu – rekao je Milan Gurović za Blic.rs.

Gurović je karijeru završio 2009. godine, pa je potom zaplovio u trenerske vode. Dok je bio Partizanov igrač, MUP mu je zabranio ulazak u Hrvatsku zbog tetovaže Dragoljuba Mihailovića.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
13:30 11.12.2019.

Toliko o ravnopravnosti spolova.Žena je uvijek u pravu .Koliko samo ima muškaraca da su optuženi a nisu krivi.Nitko ne govori o teroru pojedinih žena naspram muževa.One su uvijek zlostavljene i u pravu.

DU
Deleted user
13:10 11.12.2019.

Info za urednika VL net : U jednom malom slavonskom selu dva kuma na svinjokolji umjesto svinje pokušali su zaklati kokoš. Osim što su promašili životinju promašili su kuću i dvorište. Naime, cijelu noć su pili, na kružnom toku se okretali pola sata i umjesto da odu kući vratili se u dvorište vlasnika kafića. Nakon brze intervencije veterinara koka je spašena.

Avatar arba_arba
arba_arba
12:10 11.12.2019.

i to je vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije