Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cormier se javio

Bivši prvak velikim riječima čestitao Miočiću: Ti si definicija čvrstoće

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
19.08.2019.
u 23:57

Svaki put mi slama srce kada vidim koliko vas boli moj poraz', napisao je Cormier

Daniel Cormier bio je vlasnik UFC pojasa više od godinu dana. Lani je uzeo pojas našem Stipi Miočiću, ali sada ga je morao vratiti.

Američki borac hrvatskih korijena nokautom u četvrtoj rundi na UFC-u 241 u Anaheimu pobijedio je Cormiera koji se objavom na svom Instagram javio fanovima, ali i Miočiću.

'Prošlo je nekoliko dana i nema riječi kojima bih mogao izraziti svoje razočaranje te koliko mi je žao što sam vas razočarao. Posebno mojoj djeci i supruzi želim reći koliko mi je silno žao što morali vidjeti moj poraz u oktogonu. Svaki put mi slama srce kada vidim koliko vas boli moj poraz', napisao je Cormier.

Nakon što se zahvalio svojim trenerima i navijačima obratio se prvaku Stipi Miočiću:

'Čestitam ti još jednom na fantastičnoj pobjedi. Pokazao si toliko veliko srce i toliko puno borbenosti... Ti si definicija one clevelandske čvrstoće o kojoj se toliko priča'.

 Bivši prvak se s potom s nekoliko rečenica obratio šefu UFC-a Dane Whiteu.

'Hvala Dana, hvala svima u UFC-u na svemu što ste učinili za moju obitelj i za mene. Ovo je bilo jedno fenomenalno putovanje i sada je na meni da odlučim što ću dalje, a čim odlučim svi ćete to odmah znati. Volim vas... DC, napisao je Daniel Cormier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been a couple of days and I can’t stress the disappointment, I am so sorry to all I have let down. To my wife and kids I am so sorry you guys had to experience that, I never wanted y’all to see that and the hurt you guys showed breaks my heart everytime I think about it. My coaches I am sorry, i appreciate the work and time you’ve spent with me. My fans, thank you guys for all the love and support you have guided me to all these amazing accomplishments. Stipe Miocic and his team, congratulations on a tremendous victory, you showed so much heart and grit, you are the definition of Cleveland tough. @danawhite And all at the @ufc thank you all for everything you have done for me and my family. This has been the most amazing journey, I will decide what I am gonna do now, and as soon as I decide you will all know right away. I love you all. DC

A post shared by Daniel "DC" Cormier (@dc_mma) on

Ključne riječi

Komentara 17

KA
kajinx
00:50 20.08.2019.

Ti si definicija one hrvatske čvrstine o kojoj se toliko priča'. Bravo Cormier za pravednu čestitku!

IG
Igor20
01:16 20.08.2019.

Hrvat je najači u Americi od pola milijarde ljudi tamo i u najvećoj svjetskoj sili ,a mi se ponašamo kao da je to normalno mi smo lud narod , Miočić je napravio promociju Hrvatske kakvu ni jedan političar i predsjednikk neće napravit za 100 godina.

CH
che99
06:30 20.08.2019.

Korektno, sporsaki, gospodski....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije