Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Bivši kapetan žestoko 'spustio' Bruni Petkoviću i dinamovcima!

Zagreb: Zagrijavanje prije po?etka utakmice Dinamo - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
22.02.2024.
u 18:01

"Danas igra Dinamo, navijajte jeb***, ne budite klauni da se Bruno ne ljuti, kad igra Hajduk, on, Ademi i Ristovski prvi vade bijele šalove.

Bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić oglasio se uoči utakmice Dinama i Betisa te 'bocnuo' Brunu Petkovića. Vejić je na društvenoj mreži objavio fotografiju s Robertom Jarnijem te napisao:

"Danas igra Dinamo, navijajte jeb***, ne budite klauni da se Bruno ne ljuti, kad igra Hajduk, on, Ademi i Ristovski prvi vade bijele šalove.

Podsjećamo, ouno prašine podignulo oko jedne izjave Roberta Jarnija u Večernjem listu. U velikom intervjuu s bivšim vatrenim, upitali smo ga hoće li se njegovi nekadašnji kolege i navijači španjolskog Betisa naljutiti kada on u utakmicama s Dinamom bude navijao za hrvatskog prvaka.

Jarni nam je rekao da "smo sigurno nešto pogriješili" te da će on navijati za Betis uz dodatak "Pa nego za koga ću navijati?". Jarni je, kao bivši igrač toga kluba otvoreno rekao da će stati na stranu španjolskog predstavnika.

>> Trening igrača Dinama uoči Betisa

Zagreb: Zagrijavanje prije po?etka utakmice Dinamo - Hajduk
1/15

Na njegovu je izjavu u srijedu, dan prije utakmice Betisa i Dinama u Sevilli reagirao napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković. On je Jarnija nazvao klaunom.

U četvrtak ujutro Jarni je smijenjen s mjesta izbornika Hrvatske U-17 nogometne reprezentacije, i to usred prijateljskog turnira koji je bio igran u Poreču. HNS je protiv Petkovića pokrenuo disciplinski postupak nakon kojeg bi mogao biti kažnjen novčano ili zabranom igranja do maksimalno šest službenih utakmica.

Komentara 38

Avatar xenon
xenon
18:40 22.02.2024.

Tko je taj lik, i po čemu je poznat?

DI
dinol
19:04 22.02.2024.

Tko je taj????

JO
JovanC
18:37 22.02.2024.

Hajduk nije donio pol boda hrvatskom nogometu iz europe, dakle jezik za zube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije