Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ NA MAKSIMIRU

ANKETA Trebamo vaše mišljenje: Može li Dinamo izbaciti Betis i ući u osminu finala?

Susret Real Betisa i Dinama u playoffu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
22.02.2024.
u 14:58

Do sada su plavi igrali s nekoliko španjolskih klubova: Real Madridom, Barcelonom, Valenciom, Atletico Madridom, Sevillom i Villarrealom. Samo su Betis uspjeli pobijediti na njihovom terenu, a sada se nadaju otići i korak dalje

Dinamova sezona prepuna je padova, preokreta, uzbuđenja i razočaranja. Kako na domaćim, tako i na europskim travnjacima. U jesenskom dijelu sezone imali smo prilike gledati dramatičnu epizodu dolaska Sergeja Jakirovića na Maksimir, ispadanje iz kvalifikacija za Ligu prvaka i Europa ligu, poraz od Ballkanija u Prištini (i dva malo manje gorka, ali nipošto nevažna protiv Viktorije Plzen), Dinamovu neuspješnu potjeru za Hajdukom i Rijekom te konačni spas u grupnoj fazi Konferencijske lige pobjedom nad Ballkanijem.

U zimskoj se stanci očekivalo veliko trženje, pojačavanje momčadi i potezi koji će spasiti sezonu. Uslijedio je šokantan poraz od Lokomotive na Maksimiru (3:0) zbog kojeg je Jakirović izgubio sve simpatije maksimirskih navijača i umalo dobio otkaz. Nakon mješovitih rezultata u domaćim utakmicama, uslijedilo je veliko iznenađenje protiv Real Betisa u prvoj utakmici šesnaestine finala.

VIDEO Nogometaši Real Betisa trenirali na Maksimiru

Na krilima te pobijede plavi ulaze u večerašnju utakmicu. Maksimir će biti pun navijača koji će ih doći podržati na putu ka još jednom europskom uspjehu. S druge strane je tek 400 navijača Betisa, a klub je i dalje desetkovan ozljedama. Ipak, pitanje preostaje hoće li moći učiniti više protiv hrvatskog prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Utakmica je na rasporedu od 18.45. Gledati ju možete putem kanala Arena Sport 1, a vas pitamo: Može li Dinamo izbaciti Betis i otići u svoju treću osminu finala jednog europskog natjecanja u posljednjih pet godina?

Ukoliko to učine bit će to povijesni uspjeh za Dinamo. Do sada su igrali s nekoliko španjolskih klubova: Real Madridom, Barcelonom, Valenciom, Atletico Madridom, Sevillom i Villarrealom. Samo su Betis uspjeli pobijediti na njihovom terenu, a sada se nadaju otići i korak dalje prvim izbacivanjem španjolskog kluba iz Europe.

VIDEO Dinamova škola ne daje ništa za prvu momčad, prava selekcija nije napravljena na vrijeme

Komentara 5

ER
EroK
15:54 22.02.2024.

Definitivno može! Idemo dečki!

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
15:42 22.02.2024.

Dinamo je svehrvatski klub pa naravno da ima i Dalmatince u momčadi. Zašto ne bi imao.

KU
Kujttim
15:27 22.02.2024.

Dinamu je važno osvojiti 90% bodova do kraja sezone u HNL-u. To je jedini put da se Dinamo domogne Lige prvaka. Betis je nebitan iako mislim da dinamo može proći i Betis, pobijediti Rijeku i ući u seriju od 6 pobjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije