Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Brazilu

Bivšem nogometašu odrubili glavu, iskopali oči i odrezali jezik

lopta portal
Tomislav Miličević/VLM/Pixsell
30.10.2013.
u 12:02

Brazilski mediji pišu da je riječ o osveti dilera jer Rodrigova supruga radi u vojnoj policiji

Stravičan događaj zabilježen je ovog tjedna u Brazilu, naime, bivši nogometaš Joao Rodrigo brutalno je ubijen nakon što ga je skupina narkodilera otela iz vlastita restorana.

Rodrigo je nedavno okončao karijeru i otvorio restoran u Rio de Janeiru, a u ponedjeljak ga je otela skupina ljudi i odvezla u nepoznatom smjeru. Njegovu suprugu ujutro je probudila strašna buka ispred kuće, gdje je ugledala tijelo svog supruga kojem je odrubljena glava, iskopane oči i odrezan jezik.

Brazilski mediji pišu da je bila riječ o osveti dilera jer Rodrigova supruga radi u vojnoj policiji, koja je proteklih mjeseci "počistila" puno droge i njezinih dilera s brazilskih ulica. Riječ je o ratu s favelama koje se pokušavaju dovesti u red prije Svjetskog prvenstva.

Inače, Rodrigo je veći dio svoje karijere proveo u Brazilu i Paragvaju, a igrao je i u Švedskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije