Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVA GA 34 GODINE

Biste li ga vi prodali? Nude mu golem novac za Maradonin dres, ali ne želi ni čuti

FILE PHOTO: Diego Maradona scores for Argentina
Foto: REUTERS FILE PHOTO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
01.12.2020.
u 21:36

Hodge je dres s Maradonom razmijenio nakon famozne utakmice

Bivši engleski nogometni reprezentativac Steve Hodge (58) izjavio je u utorak kako je čitav prošli tjedan morao odbijati potencijalne kupce dresa koji je pokojni Diego Maradona nosio tijekom četvrtfinalnog susreta između Engleske i Argentine na Svjetskom prvenstvu 1986. godine.

Hodge je po završetku tog dvoboja, koji je Argentina dobila sa 2:1, a u kojemu je Maradona prvi pogodak postigao rukom te drugi nakon fenomenalnog solo-prodora, zamijenio dres sa slavnim nogometašem.

Stoga je taj dres, iako se nalazi u Engleskom nacionalnom muzeju nogometa u Manchesteru, zapravo u Hodgeovu vlasništvu. 

Nakon Maradonine smrti prije pet dana zavladala je prava pomama za dresom, a stručnjak za sportske memorabilije procijenio je kako bi mogao postići cijenu od dva milijuna dolara.

- Imam taj dres 34 godine i nikada ga nisam niti pokušao prodati. Ima nevjerojatnu sentimentalnu vrijednost. Ljudi mi neprestano kucaju na vrata, a telefon mi neprestano zvoni, nije to ugodna situacija.

Čak se pojavila i lažna vijest kako tražim milijun ili čak dva milijuna za njega, kao da pokušavam zaraditi koristeći situaciju. Smatram to krajnje uvredljivim i potpuno pogrešnim. Taj dres nije na prodaju - kazao je Hodge.

 

Komentara 3

SL
slavenZadravec
08:09 02.12.2020.

Pametan način dizanja cijene vlastitoj imovini.

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:59 02.12.2020.

Svaka čast. A i trebalo je hrabrosti uzeti taj dres odmah nakon one legendarne utakmice.

SS
ssssssssss
23:23 02.12.2020.

Ja ne bih kupio a kamo i da mi ga poklone . Od narkica nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije