Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO DA JE IZ MOJE KUĆE'

Biserka Petrović otkrila srpskim medijima: U Đokoviću vidim svog Dražena

Biserka Petrović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
24.02.2020.
u 10:13

- Kad vidim Novaka, vidim Dražena. Đoković  kao da je izašao iz moje kuće, teško mi je kada je ozlijeđen, kada se loše piše o njemu. I Đoković, poput mog sina, daje sve od sebe na terenu. Njih dvojica su najjači sportaši na Balkanu u povijesti.

Biserka Petrović, majka nezaboravnog košarkaša Dražena, dala je intervju za srpski Kurir u kojem se prisjetila kobne noći u kojoj je nastradao njezin sin te progovorila o prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću.

- Bilo je to oko 22 sata… Spremali smo se za spavanje u Draženovom stanu na 14. katu. Tog dana poslijepodne nas je nazvao s aerodroma u Frankfurtu, rekao je da je poslao prljavu odjeću i da će doći za dva dana. Javila sam se, mislila sam da on zove. Ženski glas je upitao je li to stan Petrović - rekla je Biserka Petrović i dodala:

- Bila je to Makedonka, prevoditeljica, slabo je govorila hrvatski. „Vaš sin je poginuo“, rekla je. Te riječi… Ne znam kako sam ih preživjela. Krenula sam prema terasi, u tim trenucima ne možete kontrolirati tijelo. U šoku ste i mozak reagira drugačije. Moj suprug Jole je bio prisebniji, uhvatio me je, spriječio najgore i spasio me. Hvala mu, jer sada mogu raditi sve za Dražena. Da mit o njemu nastavi živjeti. Da ono što je uradio u kratkom životu ostane zapisano kako dolikuje, da se prepričava generacijama. I to me je održalo.

Zatim se osvrnula na Đokovića.

- Kad vidim Novaka, vidim Dražena. Đoković  kao da je izašao iz moje kuće, teško mi je kada je ozlijeđen, kada se loše piše o njemu. I Đoković, poput mog sina, daje sve od sebe na terenu. Njih dvojica su najjači sportaši na Balkanu u povijesti.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
11:08 24.02.2020.

Eh starosti,starosti... To me čeka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije