Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Bišćanova pljuska Armadi

Sad je doveo Rijeku u Pulu, pobijedio s 3:0 i rekao – zbogom i sretno. Igor Bišćan ima stav, možda vam se ne sviđa, možda vam je super, ali kad netko danas ima stav onda postaje nepoželjan
22. rujna 2019. u 23:08 32 komentara 39827 prikaza
Istra - Rijeka
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Igor Bišćan odredio je tko će igrati u Puli protiv Istre, igračima Rijeke dao je upute i rekao im, ovo su vam zadnje od mene, ja idem. I vodio je utakmicu na klupi u Puli kao da mu o njoj život ovisi. Kad je bilo jasno da je njegova momčad uvjerljivo pobijedila, pozdravio se sa svima na klupi i otišao svojim putem.

Igor Bišćan Rujevica Trener Igor Bišćan napustio klupu Rijeke! Zna se njegov nasljednik?

Možda ima novi posao na vidiku, možda i nema, svejedno, ali Igor Bišćan pokazao je da se s njim neće loptati nitko, pa ni navijači jednog kluba. Nije se želio loptati ni s gazdom Olimpije, Milan Mandarić je imao svoje ideje koje su se kosile s Bišćanovom filozofijom, i nakon duple krune u Sloveniji Igor je rekao – zbogom i sretno.

Istra - Rijeka
1 / 5
Igor Bišćan

Sad je doveo Rijeku u Pulu, pobijedio s 3:0 i rekao – zbogom i sretno. Igor Bišćan ima stav, možda vam se ne sviđa, možda vam je super, ali kad netko danas ima stav onda postaje nepoželjan.

Bišćan je u Rijeci, od strane Armade, dočekan kao nepoželjan jer je prije 10, 15 ili 20 godina rekao nešto nepoćudno kao igrač Dinama. Onda, je ta Armada odjednom shvatila da nema ništa protiv Bišćana, ali ima protiv njegovog pomoćnika, Riječanina Renata Pilipovića, ali Bišćan nije dao na Renata, nije želio odreći ga se. I odlučila je Armada ne navijati, šutjeti, voditi svoju politiku. Očito jalna na Torcidu i Naš Hajduk koji vuku konce u omraženom im klubu, a oni nemaju nikakav utjecaj u Rijeci jer Rijeka ima gazdu.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri ŽIVOTNA PRIČA Rakitiću su Hrvatska i supruga svetinja, a zbog prijatelja Mile Kitića izbačen je iz momčadi

I sad je Bišćanu, mirnom, strpljivom i radišnom dogorjelo do noktiju i rekao je svima – e nećeš razbojniče (riječi nisu slučajno izabrane). Odveo je Rijeku do pobjede u Puli i otišao. Teško je bilo povjerovati da je Bišćan igračima prije utakmice rekao da odlazi, obično kad je tako, onda igrači odšetaju utakmicu jer im šef ionako odlazi. Ali, ne! Igrači Rijeke su odradili svoje kao da će im Bišćan još dugo biti šef, i svaka im čast.

Sad je na potezu pravi šef, Damir Mišković. Ovim potezom Bišćan je pokazao nerazumnoj Armadi karton, sad je na Miškoviću da odredi kakao dalje, hoće li svojim smjerom graditi, kao dosad, pravu Rijeku, ili će pak, kao u Splitu pustiti ulici da vodi klub, a on otići svojim poslom.

Luka Modrić NAGRADE Luka Modrić u ponedjeljak leti za Milano

Bila bi velika šteta da se Mišković odluči na defenzivnu igru jer s njom će Rijeka biti kao Hajduk, klub gubitnik, nadajmo se da će se boriti za Rijeku kakvu je stvorio kad je igrala ozbiljnu ulogu u Europi, kad je uzela duplu krunu.

Bišćan je i njemu i Armadi poslao jako poštenu, zdravu poruku – budite svi zajedno uz klub, zato je Bišćan ispao velik s pravom i treba mu se nakloniti. Tko može s trenerom koji ma svoje 'ja', odmah će ga uzeti, ostale neka izaberu Armada, Torcida...

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Zlatko Dalić
Pljušte čestitke
Prepoznajete li ga? Danas slavi 54. rođendan, a Hrvatskoj je donio neizmjernu sreću
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji
 • domxerex:

  Sve te vucibatine sa ulice (bili oni torcida, armada ili BBB) treba pendrekom i suzavcem i otjerati na Velebit, Biokovo, Mosor, Dinaru pa neka tamo potroše višak energije na pošumljavanje goleti.

 • marmelada:

  Šteta za Rijeku dobro je radio svoj pasao, bar da preuzme U-21..

 • Avatar Mrki medvjed
  Mrki medvjed:

  Igore, preuzmi U21!