Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALI TALENT

Bio je u Realu i Barceloni, onda se odao porocima te mu se gubi svaki trag. Obitelj ga prekrižila

Instagram screenshot
27.12.2023.
u 08:41

Danas 39-godišnjak nastupao je poziciji stopera i predviđala mu se velika nogometna budućnost. Španjolski medij Relevo objavio je posljednju priču o nestašnom Nizozemcu.

Jeffrey Hoogervorst glasio je za velikog talenta Ajaxa, Barcelone i Reala, ali nije napravio ništa od obećavajuće karijere koja je otišla u potpuno pogrešnom smjeru. Nizozemac se odao se alkoholu i drogi, a već godinama nije poznato gdje se nalazi, a jedno vrijeme su ga proglasili mrtvim što je demantirano.

GALERIJA Liverpool je preuzeo vrh Premiershipa

1/7

Danas 39-godišnjak nastupao je poziciji stopera i predviđala mu se velika nogometna budućnost. Španjolski medij Relevo objavio je posljednju priču o nestašnom Nizozemcu.

- Nismo čuli za njega još prije nego li je izbila pandemija koronavirusa - poručili su iz njegove obitelji koja je odustala za njegovom potragom te ga je prekrižila. 

O njemu se danas ne zna praktički ništa, osim da je neko vrijeme proveo u zatvoru zbog droge.  Hoogervorst je rođen u Amsterdamu, a neko je vrijeme trenirao sa slavnim Pepom Guardiolom u Barceloni. Kao 18-godišnjak je napustio rodnu zemlju i preselio se u Španjolsku radi napretka u karijeri.

VEZANI ČLANCI:

U Madridu je igrao uz igrače kao što su Granero, Parejo, Valero, Adan, a onda se preselio u Barcelonu i odao se čarima noćnog života. Alkohol i opijanja bila su mu draža od treninga, a navodno je čak izlazio i sa slavnim Ronaldinhom te je na treninge navodno znao dolaziti i pijan. 

 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
08:17 28.12.2023.

Nemam bas neko veliko misljenje o podrepnim musicama engleza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije