Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

BiH teško stradala u Izraelu, Malta uzela bod Bugarskoj

Izrael - BiH
Reuters/PIXSEL
17.11.2014.
u 00:24

Bugarska je povela protiv Malte u 6. minuti (Galabinov 6.) i činilo se da će uzeti sva tri boda. No, Maltežani su poravnali preko Failla u 59. minuti.

Težak poraz Bosne i Hercegovine na gostovanju kod Izraela (0:3) opet je pokrenuo lavine kritika na rad Safeta Sušića. Veći dio nogometne javnosti već odavno traži njegovu ostavku.

- Ostavka? Saznat ćete uskoro sve. U igri je još 18 bodova, a još ranije sam rekao da se s 18 bodova ide na Europsko prvenstvo - rekao je Sušić.

Bosancima su zabili Vermouth (36.), Damari (45.) i Zahavi 70. minuta.

- Sramotan poraz, ovako više ne može - iskreno je poručio Asmir Begović, vratar nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bugarska je povela protiv Malte u 6. minuti (Galabinov 6.) i činilo se da će uzeti sva tri boda. No, Maltežani su poravnali preko Failla u 59. minuti. Prvi je to put nakon 2007. godine da je Malta remizirala u gostima. Bugarin Popov propustio je izbjeći blamažu jer je u 76. minuti promašio s bijele točke.

Nizozemci su se poigrali s Latvijom (6:0 - Robben 2, Huntelaar 2, Van Persie i Bruma), no najviše se pričalo o teškoj ozljedi braniča Daleya Blinda.

- Ne izgleda mi dobro, čini mi se kao teža ozljeda, mislim da su popucali ligamenti. Velik osobni udarac za Blinda, ali i za našu reprezentaciju - rekao je nizozemski izbornik Guus Hiddink. Nosila mu nisu bila potrebna, ali prema prvim prognozama neće ga biti na terenu četiri do šest tjedana.

Ipak, Hiddinku lakše diše nakon visoke pobjede.

- Bio sam jako usredotočen na ovaj susret i drago mi je što smo pobijedili. To je sad najvažnije - rekao je Hiddink i potom odbio odgovoriti na pitanje:

“Što bih da sam izbornik i u ožujku 2015. godine?”.

- Nisam raspoložen za provokacije - odgovorio je Hiddink.

Komentara 4

TA
takitako
11:39 17.11.2014.

izrael ne zasluzuje igrati, kao okupator i drzava koja vrsi teror ne bi trebalo igrati,,a niti je izrael europa

MA
Markocrooo
11:26 17.11.2014.

uvik mi drago kad nam susjedi turci ispuše

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
11:20 17.11.2014.

A Slovenija uništila jaki San Marino!Čestitke sosedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije