Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečanost u Skenderi

BiH nagrađuje Karamarka, Rađu, Kukoča, Božića...

Toni Kukoč, Cedevita, Široki (1)
Igor Kralj/Pixsell
31.08.2013.
u 10:00

Nagrade dobivaju: Tomislav Karamarko, Mirko Novosel, Josip Bilić, Bože Miličević, Pepsi Božić, Marijan Malović, Dino Rađa i Toni Kukoč.

U povodu 20. obljetnice osnivanja Košarkaškog saveza BiH i prvog nastupa na EP-u u Njemačkoj 1993. u sarajevskoj Skenderiji večeras će biti predane nagrade svima koji su 1993. pomogli.

S obzirom na to da su se tada i muška i ženska reprezentacija BiH pripremale u Zagrebu, gdje im je riješen smještaj, prijevoz, dvorane i sam put u Njemačku, nagrade dobivaju: Tomislav Karamarko, Mirko Novosel, Josip Bilić, Bože Miličević, Pepsi Božić, Marijan Malović, Dino Rađa i Toni Kukoč.

Izbornik muške reprezentacije 1993. bio je Mirza Delibašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije