Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZA OSIJEK?

Bez pobjednika u Gradskom vrtu: Gorica nije pala...

Osijek i Gorica susreli se u 24. kolu Prve HNL
Davor Javorovic/PIXSELL
07.03.2021.
u 17:32

Bio je to izravni okršaj za drugo mjesto jer se Gorica nalazi samo pet bodova iza Osijeka i pobjedom bi se primaknula na svega dva boda minusa

U prvom od dva nedjeljna derbija 24. kola Prve HNL Osijek i Gorica su na stadionu Gradski vrt odigrali 1:1.

Bio je to izravni okršaj za drugo mjesto jer se Gorica nalazi samo pet bodova iza Osijeka i pobjedom bi se primaknula na svega dva boda minusa.

Gosti su do sudačke nadoknade imali tri boda u svojim rukama, no Osijek je uspio izjednačiti, a potom i zabiti za 2:1, ali je pobjednički pogodak domaćin poništen zbog zaleđa.

Osijek je nakon ispadanja iz Kupa od Rijeke fokus okrenuo prema prvenstvu i lovu na Dinamo. S ovim bodom momčad Nenada Bjelice je barem privremeno preskočila "modre" koji imaju bod manje, ali i dvije utakmice manje.

S druge strane, Gorica je produžila niz bez poraza na sedam utakmica i još uvijek je u borbi za visok plasman.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, gosti su poveli u 55. minuti brzom kontrom koju je u pogodak pretvorio Matar Dieye. Senegalski napadač je pobjegao domaćoj obrani, izašao sam ispred Ivušića koji mu je obranio prvi, ali ne i drugi udarac.

Domaćin se spasio iz jedanaesterca u 88. minuti kojeg je mirno realizirao Damjan Bohar. Prekršaj je skrivio Martinssona Ngoualija nad Ivanom Santinijem. Bebek je provjerio svoju odluku i potvrdio kazneni udarac.

U posljednjim trenucima susreta nakon ubačaja Bočkaja zabio je Erceg za 2:1. No, pogodak je ipak poništen zbog zaleđa nakon pregleda video snimke.

U drugom nedjeljnom susretu sastaju se Dinamo i Rijeka.

Na ljestvici vodi Osijek sa 52 boda, Dinamo ima bod manje i dvije utakmice manje, a treća je Gorica sa 47 bodova.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
17:35 07.03.2021.

Gorica jako dobra. Osijek se jedva provukao.

MA
Maui
19:24 07.03.2021.

Sramotan penal za Osijek.

DH
dalibor.hren
19:02 07.03.2021.

Najbolje bi bilo da prije početka svake urakmice Osječani izvedu penal - dva i da tekma počne. Ovo je degutantno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije