Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM IMAO POJMA'

Otac mlade tenisačice poludio na australsku zvijezdu: Ma, nokautirat ću ga!

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.07.2017.
u 08:45

Veselo društvo kamere su ulovile na izlasku sa zabave poslije tri ujutro, a ispred noćnog kluba čekao je i otac 18-godišnje Chelsea Samways

Još uvijek se nije slegla prašina oko skandala u koji se upleo australski tenisač Nick Kyrgios, dečko hrvatske tenisačice Ajle Tomljanović.

Naime, nestašni Kyrgios zabavljao se u londonskom noćnom Cirque Le Soi s mladim teniskim zvijezdama Britankom Chelseom Samways i Australkom srpskih korijena Monikom Belovuković.

Veselo društvo kamere su ulovile na izlasku sa zabave poslije tri sata ujutro, a ispred noćnog kluba čekao je i otac 18-godišnje Chelsea Samways.

– Ona je u kazni, zabranio sam joj izlaske! – vikao je otac, koji je bio ljutit na svoju kćer, ali i na Kyrgiosa:

– Želio sam ga nokautirati! Nisam imao pojma da je izišla s njim. Moja kći ima samo 18 godina i draga je djevojka. Nimalo mi se ne sviđa što je bila vani cijelu noć – žalio se njen otac koji je medijima otkrio da je odlučio dodatno kazniti Chelsea zbog nedopuštenog izlaska: 

– Oduzeo sam joj automobil, neće više tako izlaziti!

Komentara 8

RI
rikavac
09:18 07.07.2017.

Sta ces njega nakautirat nakautiraj nju ,sad je on kriv sto tvoja kcer zeli zabavu i zeli se igrat sa nestasnim deckom.

JO
joshua
11:42 07.07.2017.

Čini se da je i pisac ovih redaka tulumario kad je trebalo grijati klupu - djeca u drugom osnovne nauče točno prepisivati, a u četvrtom većina može napisati vlastite 3-4 rečenice bez grešaka u slaganju roda, broja i vremena.

MO
matK.O.
09:35 07.07.2017.

uostalom punoljetna je...ako je do sada nisi naučio nećeš ni sad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije