Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Kinu?

Benitez napušta Newcastle

Rafael Benitez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
24.06.2019.
u 15:44

Španjolski trener, koji je s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka 2005., tri je godine proveo na St. James's Parku

Španjolski trener Newcastlea Rafael Benitez napustit će klupu kluba na kojoj je proveo zadnje tri godine, objavio je engleski prvoligaš u ponedjeljak.

- Sa žaljenjem javljamo da će trener Rafael Benitez napustiti Newcastle United kada mu istekne ugovor 30. lipnja 2019. Naporno smo radili na produljenju ugovora s Rafom, ali nije bilo niti će biti moguće postići dogovor s njim i s njegovim predstavnicima - navedeno je u klupskom priopćenju.

Španjolski trener, koji je s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka 2005., tri je godine proveo na St. James's Parku. Za kormilom Newcastlea zamijenio je Stevea McClarena u ožujku 2016. i tada nije uspio spriječiti ispadanje kluba u drugu ligu. 

No sljedeće je sezone ponovno vratio Newcastle u Premier ligu i zadnje dvije sezone je završio na 14., odnosno na 10. mjestu.

Prema pisanju britanskih medija, 59-godišnjem španjolskom treneru kineski klub Dalian Yifang ponudio je ugovor vrijedan godišnje 13 milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije