Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Belupo dobio Istru, odluka o putniku u drugu ligu u zadnjem kolu

Slaven Belupo Istra
Foto: Vjeran Žganecd Rogulja/PIXSELL
1/6
14.05.2018.
u 17:52

U zadnjem kolu u subotu Istra dočekuje Rudeš, a Cibalia ide u goste Lokomotivi. U slučaju istog broja bodova u prednosti su Puljani.

U dvoboju 35. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Slaven Belupa svladali pulsku Istru 1961 s 1:0 (0:0), pa se još uvijek ne zna tko ispada. 

Istra 1961 je mogla pobjedom u Koprivnici kolo prije kraja osigurati deveto mjesto i spasiti se izravnog ispadanja, no pulska momčad tijekom cijele utakmice nijednom nije ozbiljnije ugrozila domaćeg vratara. 

Domaćini su imali ogromnu nadmoć, čak četiri puta su pogađali okvir vrata, promašivali nemoguće, ali nikako nisu uspjeli zabiti gol. Napokon, u 76. minuti Pero Pejić glavom u padu uspio probiti obranu Puljana nakon odličnog ubačaja Puclina. U 84. minuti isključen je igrač Istre 1961 Dino Halilović, a samo tri minute kasnije pocrvenio je i igrač gostiju David Puclin.

Kolo prije kraja Istra 1961 i Cibalia imaju na dnu po 26 bodova, dok je Slaven sedmi s 40 bodova. U zadnjem kolu u subotu Istra dočekuje Rudeš, a Cibalia ide u goste Lokomotivi. U slučaju istog broja bodova u prednosti su Puljani.  

Pred 200 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Matoc iz Zaprešića. 

Strijelci: 1-0 Pejić (76). 

Crveni karton: Dino Halilović (Istra, 84), David Puclin (Sla,87)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Celzijus
Celzijus
17:59 14.05.2018.

Ma zamislite, Slaven je RASTURIL Istru. Sa 1:0. Mislim da je vrijeme da se promijeni dobar dio uprave, stručnog stožera, ali bogami i 99 % igraća koji nisu ni za 3. županijsku, a ne za Slaven, nekad klub pred kojim su svi strepili, klub koji je igral u Europi. A sad se hvale "rasturanjem" Istre, puše od Rudeša... Vratite Mrkvu za direktora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije