Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJSMJEŠNIJI U POVIJESTI'

Srbijanski sudac završio na policiji zbog bizarnog jedanaesterca

sudac
Foto: Printscreen Youtube
14.05.2018.
u 17:25

Lopta je u kaznenom prostoru prošla kroz noge igraču Radničkog, a sudac je pokazao na bijelu točku

Srbijanski nogometni sudac Srđan Obradović priveden je u policijsku stanicu u Jagodini na ispitivanje zbog skandala na jučerašnjoj utakmici između Spartaka i Radničkog (2:0).

Obradović je prvo nogometašu Radničkog Pavkovu dao dva žuta kartona u samo jednoj minuti, a onda svirao dva jedanaesteraca za Spartaka od kojih je drugi bizaran. Naime, lopta je u kaznenom prostoru prošla kroz noge igraču Radničkog, a sudac je pokazao na bijelu točku. Tamošnji mediji taj su jedanasterac prozvali "najsmješnijim u povijesti srbijanskog nogometa".

Sudac iz Jagodine već je bio na meti kritika kada je priznao gol Crvenoj zvezdi protiv Partizana nakon što je lopta prošla gol-aut liniju.  Policija ga je na kraju danas privela kako bi otkrila je li bilo kakvih nedopuštenih radnji.

Inače, dvoboj Spartak – Radnički odlučivao je o plasmanu u Europsku ligu, a Obradović je uskočio za glavnog suca umjesto Milorada Mažića koji će uskoro dijeliti pravdu u finalu Lige prvaka između madridskog Reala i Liverpoola.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar KalebJosua
KalebJosua
17:44 14.05.2018.

Svetla buducnost je pred deliteljem pravde!

Avatar Celzijus
Celzijus
17:54 14.05.2018.

Drug Pavić, jučer je u Hrvatskoj, zapamtite U REPUBLICI HRVATSKOJ, odigrano stotine nogometnih utakmica, sudilo se sve i svašta. Koga zanima kaj je koji sudac sviral u smrdiji? Jel imate barem djelić morala, poštenja, novinarske etike? Jel vas nije sram, barem malo? Jel vam lijepo živjeti u HRVATSKOJ, dobijati HRVATSKE KUNE i stalno, stalno, stalno.. o vašim idolima srbendama. Ako ste bolesni, Paviću, idite se liječiti. Putem HRVATSKOG zavoda za zdravstveno osiguranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije